paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Selam, NAS'da anime olarak bir klasörüm var. İçinde seriler de var, filmler de var. NAS'a Plex kurdum ve sorunum şu: Library Type'ı Movie seçince serileri görmüyor, TV Show olarak seçince de filmleri görmüyor. Bunları tek library altında nasıl tanıtabilirim? 5 yaşa anlatır gibi anlatsın bilen lütfen :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 o olmuyor galiba. plex kolay info bulsun diye. hepsine other videos desen bu sefer seri olanlar karman corman olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ayni klasoru iki ayri library olarak tanimlasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Aynen. Ayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Selam, Şunu buldum: https://www.reddit.com/r/PleX/comments/2yk49z/guide_plex_and_anime_a_guide_to_combining_movies/ Akşam deneyeceğim bakalım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Selam, Synology NAS'a uygulayamadım :( Kaderime boyun eğip klasör yapısını değiştiriyorum şu an. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar