FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 şöyle şeyler geçti elime baya ağır ve eski görünüyolar bi değerleri var mı falan nasil nereden öğrenebilirim? beş altı figür var elimde böyle ve fazla detaylılar sanirim fotograflar bi garip ve kalitesiz oldu, ama yetemiyorum mobil, sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 cok guzel duruyorlar ama simdi bunlarla ne yapacam ben falan sorulari kafani kurcaliyordur. bi durume bana ver ben senin yerine kafami kurcalatayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 ebayden falan bakarsın anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 LAN NE BUNLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 sunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 oha macten girdiğim için mi bilmiyorum da fotolar garip olmuş, sağa sola scroll yaptım anca gördüm sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 ben yeni pencerede ac diyince boyutlayabildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 dana22 said: sunlar.. evet ufak tekli figurler de buldum hepsi var ayri ayri onlarca gazeteye sarilmis. gömü buldum gibi bi şey oldu paraya çevrilir mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 amazonda 300 olani 55 dolara satilmadan duruyordu..cok varsa toptan da deneyebilirsin sansini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Laraken said: oha macten girdiğim için mi bilmiyorum da fotolar garip olmuş, sağa sola scroll yaptım anca gördüm sdfds. resim linkinin başındaki http'yi silip, sonra da img taglari arasına alırsan, paticik'te orjinal haliyle gösteriyor resmi. gif koymak için iyi de, böyle devasa resimlerde sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar