Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Çagin Dogusu ile baslayan ucleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar merak ediyorum bu ucleme farkli bir yazar tarafinda n yazilmis... yaz alevinden sonrasini anlatiyor fakat dogrumu? Bu yeni ayin ejderhalarimi ne hani amrgaret ve tracky tarafindan yazilmis bu uclunun devamimi yoksa onu reddeden ve kendi konusunu anlatan bir seymi? Devm etmek icin bu üçlüyü okumalimi yoksa es geçmelimi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
seri şeklinde yazılıyorlar ayrıca margareth yada tracynın herhangi bir kitabı kötü bulup reddetme şansı yok gibi birşey. (editör gibi bir konumdalar.. kitap çıktıysa iş bitmiştir) hani sen sıralı oku bence.[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
evet yaz alevinden sonra bende onu okumuştum.. öyle devam etmesi lazım.
hatta ondan sonrada dhamon üçlemesini "şiddetle" tavsiye ederim :P[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
valla ben begenmedim bu uclemeyi ama okudum.Bu kitaplar M.weis ın son 3 kıtabı yazmasının sebebı.Aslında yaz alevınde bıtcektı herhalde ama bu adam bole yapınca m.Weıs otorıtewyı koydu.Raist yok bikerem napcan o kitaplar =)[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
hayır hayır hayır
ben uyuzum o seriyi
helede dhamon'a
dhamon ilerlerde dengesiz anlamsızın teki olup çıkıo
öyle işte[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
SİPASTİKİSİN LANSEN
Mesaj tarihi:
evet aynen bende uyuzum..hele o serinin ilk kitabına daha da uyuzum..bütün kitabı resmen boşa okuyorsun..sonunu söylemeyim şimdi ama dhamon'un serisi yalan bence..anlatımı güzel ama ısınamadım..bitirdim o ayrı eheh[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
peki margaretin kitaplari bu uclemenin sonrasina mi geliyor? orda gecen olaylar bunlardan sonra mi gelisiyor yoksa farklimi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Bunlardan sonrası.Ama margeret 3 kıtabı 1 sayfada cok guzel bır bıcımde ozetlıyor.Gereksız[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
bence güzelbir üçlemeydi..
eğerki ejderha mzırağını seviyor ne oldu diye merak ediyorsan oku. ben güzel dmeişim o kötü dmeiş seni ekilemesin. :D[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
Oncelikle uzerinde Dragonlance amblemi gordugunuz her kitap belli bir denetimden gecip piyasaya cikiyor.
Kitaplar iyimidir kotumudur tarti$mak anlamsiz. Ben derim ki yinede bir goz atmadan gecmeyin.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
Mesaj tarihi:
deathgate i de oku diyim araya reklam tadinda :P
orada cok iyi iş cikariolar..
patryn(öle mi yaziliodu yaf) olmak negzel bişi olurdu[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
  • Yeni Oluştur...