Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 eren öyle bir gol kaçırdı ki bein isyan etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Abi Emre'nin onune acılan pasta yine gitti goruntu laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 herifler çift taban dalıyorlar hep lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Gol beee. Eren Derdiyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 inzaghi tier attı herif, bu kadar doğru zamanda doğru yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Abi arkadan cekmeler ne zamandan beri kart degil? Hakkaten anlamıyorum. Calımı yiyen cekiyor arkadan kurtuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 OH BEEEEEE. RODRIGUEZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 yağmur bonus geldi galiba gsye, yağmur başladı 5 dk sonra maç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Daha biten bişey yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Kasımpasa'nın hucum gucu yusek hic riske girmeden oynayıp bi yandan da 3 u aramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Pardon şimdi bitti gkgkgk Ne yazdı beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 muslera ikinci kez %100lük pozisyonu çıkardı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 RODRIGUEEEEEEEEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 siradaki gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 teker teker bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Fakir Ronaldo’su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Komik geliyor ama su golun olmasının tek sebebi Emre'nin o kısa ara kosusu. Rodriguez in inanılmaz sutunu es gecmiyorum ama Emre'nin kosusuna Veysel bir adım saga atarak reaksiyon gosteriyor ve Rodriguez'in sutu attıgı bosluk acılıyor. Hareketli hucum derken soylemek istenen bu. Savunmanın gozunu yormak, dengesini 1 adım 2 adım degistirmek iste bu kadar onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Daha önce tek maçta 9 puan mı alıyorduk da şimdi teker teker yeniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paşa dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 madcow said: Komik geliyor ama su golun olmasının tek sebebi Emre'nin o kısa ara kosusu. Rodriguez in inanılmaz sutunu es gecmiyorum ama Emre'nin kosusuna Veysel bir adım saga atarak reaksiyon gosteriyor ve Rodriguez'in sutu attıgı bosluk acılıyor. Hareketli hucum derken soylemek istenen bu. Savunmanın gozunu yormak, dengesini 1 adım 2 adım degistirmek iste bu kadar onemli. şunu ben de yazıcaktım, herif geldiğinden beri acayip iş yapıyor ya, work rate 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Hadi hocam yunus'u al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 OZANA ATTIRIN LAHN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ben dedim o seke seke giren toplarla takiminizi elestirmeyin diye, gs sansi olursa 5 sutta 3 gol yersiniz tarihte gorulmemis bisey maci actim 3-0mis bi de direkten toplarimiz donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Linnes yine bıraktıgı yerden devam bu arada. Su adamı hakkaten cok takdir ediyorum. Ne zaman oyuna girse net bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar