karatan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Merhaba arkadaşlar, Şöyle bir durumum var: Masaüstünde 128 gb ssd, ofis win10 lisansları tam. Ofis 2016 ve key şeklinde alındı. win10 ise önceden win8 idi yükseltme yapıldı. Laptop ise 500 gb hdd'ye sahip ve yine yükseltme ile win10 yapılmış. Ofis yüklü vs değil. Ben şimdi masaüstündeki ssd'yi laptop'a takıp masaüstüne yeni bir ssd almak istiyorum. Normalde elimde legal olarak 2 win10 ve bir ofis2016 oluyor. Sadece bir adet ofis2016 keyi alarak durmu kurtarmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Yoksa bu değişimlerde elimde patlayacak mı? En az zararla nasıl yırtarım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Ha bu arada neden yeni SSD'yi direkt laptop a takmıyorsun derseniz yenisi 250 gb olacak. Laptop'ta o kadarına gerek yok. Masaüstünde gerekli bana o kapasite. O nedenle yeni SSD'yi masaüstüne takmak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 key varsa sorun olmaması lazım, key yoksa online support'a faturayla kanıtlayınca key vermişlerdi bana anakart değişince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 İki win10 lisansı da yükseltme ile. Office ise forumdan satın alınma. Fatura vs. yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Office keyi yine programlarla falan cikartilir Win 10 icin ise mail ile bagdastirdiysan supportla live gorus. Onlar pc ye baglanip sana keyi giriyolar. Ben o sekilde halletmistim temiz bi format sonrasi. Gelen supportun proluguna bagli olarak yarim saat bile surmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 lisanslar hdd değil de motherboardda tutuluyor diye biliyorum ben. ama araştır yine de. yani oem sistem değişikliğinde sorun çıkartma olayından bahsediyorum. oem key in olduğu sürece hdd değiştirsen de sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar