TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yer altına[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 param oluca irana gitmeyi falan düşünmem orda napcam ya:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diğer ülkelerinde fiyatı yazsana.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ahh ahh japonya... kaç yaşımdan beri tek hayalim ya.. Bi gitsem oraya biliyorum kavuşcam huzura.. ama olmuyo işte :/ neyse.. bi 5 yıl sonra fln inşlh..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Japon kızları :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 japon kızlar :tdown: latin kızlar :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Onların ayrı bi güzelliği var bana anime kızlarını hatırlatıyorlar :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yazın kebap turu yapalım derseniz bana uyar vallahi benide katın ekibe. başta bursada bi açılış yaparız iskenderle sonra gideriz urfaya adanaya erzuruma diyarbakıra nerenin meşhur yemegi varsa oraya gideriz. iskenderi beytisi kuşu şişi adanası urfası içli köftesi kaburga dolması perde pilavı baklavası kadayıfı oooooofffff ooffff bir başkadır benim memleketiiim. hea bu arada japonya tokyo ya gitmişligim var pek bir halt yok orda bayık geçmişti tatilim, singapur-tayland fena diildi hafif egzotik bölgeleri gezindim oralarda yılanı mılanı türlü türlü kakalak böcegini gördük ama en güzeli cape town du johannesburg da sun city fln da var dehşet mekan. deniz mahsullerine bittim orda direk okyanus kenarında yunan restoranlarında muazzam yemekler var hemde fiyatlarda uygun. herkese tavsiye ederim [signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 13 Şubat 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Avustralyaya gidip koala mıncıklamak istiyorum[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 koala = recai kutan :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yok ya o senin söylediğin bambulara tırmananaından değil[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 simdi tahrana bi tren bileti alıyosun ve tr den cıkıyosun sonra bırakıyosun kendini yollara ya da sarı otobus diye bi olay var fotografcı bunnar bi otobusu dizayn etmisler 12 kisi aynı anda yatıp uyuyabiliyor 3 ya da 4 haftalık dogu turu yapıyorlar sitelerinde ayrıntılı bilgi var sultanahmetten belli tarihlerde otobus kalkıyo ama free takılmak her zaman iidir[signature][hline]wellcome to egypt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tekrar tekrar Nürnberg Wuppertal Oslo Münih Rodos[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ırkçı gibi gözükmek istemem ama arapları ve arap diyarlarını fazla sevmem dubai falan hariç[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sıcak diyarları pek sevmem o yüzden iskandinav ülkelerinin hepsini dolaşmak güzel olurdu yada antartikaya falan gitmekte fena olmazdı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Şuanda Bodruma gitmek isterdim 3 aydır gitmiyorum feci özledim.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Bellow, 13 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Onların ayrı bi güzelliği var bana anime kızlarını hatırlatıyorlar :D bencede ya... kıskanmıyo diilm yani.. O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: nindalf, 13 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Şuanda Bodruma gitmek isterdim 3 aydır gitmiyorum feci özledim. +1 aynı duyuguları paylasıyoruz :'( uhuhhuhuhu[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar