coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iran pakistan hindistan tayland turu yapmak istiyorum var mı gelen (karadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yok artık...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla cok ucuz oralar hem de super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tibet deseydin gelirdim :lol: la olm delimi dürttü..ne güzel memleketimiz var şurda...al bisikletini ver kendini yollara...at bi doğu turu...akdeniz turu..karadeniz turu...sonra gel egede sıcak kumlardan serin sulara atla...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim teklifim turkiye turunu bitirenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evim evim gusel evim baska yere gerek yokh :P[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 insan evladı gezmeli tozmalı ole evde olmaz hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aya gitmek istiorum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ay olur kimileri için mars olur yeterki iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 nyc ye de gidersek varim. coyote ugly ye de ugrariz heh.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben kerkük'e gitmek istiyorum. iran'a da şimdi değil savaş çıkınca gidicem ben[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Xaer lightsaber ini unutma =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mısır'a Amerika Irak'ı füzelemeye başlarken gitmiştim. Baya bi ucuza gelmişti otel falan. Tavsiye ederim, savaş çıkınca o bölgedeki oteller ucuzluyo baya. Ama serseri füze otelinizi vurabilir ben sorumluluk almıyorum. Ha bi de, Pompei'ye gitmek istiyorum. Gidecem bu sene har har.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yeterli para ve zaman oldugu zaman bnmda hayallerimde varr motosikletle uzak doguya kadar[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 istanbul tahran treni 60 isviçre frangı.iranda benzinin deposu 1 $ . oteller zaten sudan ucuz kahvaltı dahil 2$ . bütün iranı 10$ a taksiyle gezebiliyosun. hindistan da goa diye biyer var orada yazın inanılmaz partiler dönüyor jackdaniels ın sisesi 10$ pakistanda çok bisey yok ama tayland süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben gelemeyi isterdimde yaş tutmuo naparsın :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fransa yada yunanistan karar veremedim[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Chiptech e yardım edin NY a gitmek istiyomuş benim bohemde ev var orda kalırsın :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Afganistan Ekvator Ginesi İrlanda Mali Sao Tome ve Principe Almanya Ekvator Isle of Man Malta Senegal ABD El Salvador İspanya Marshall Adaları Seyşel Amerikan Samoa Endonezya İsrail Martinik Sierra Leone Andora (Andorra) Eritre İsveç Mauritius Singapur Angola Ermenistan İsviçre Mayotte Slovakya Anguilla Estonya İtalya Meksika Slovenya Antigua ve Barbuda Etiyopya İzlanda Midway Adaları Solomon Adaları Arjantin Falkland Adaları Jamaika Mikronezya Somali Arnavutluk Faroe Adaları Jan Mayen Mısır Spratly Adaları Aruba Fas Japonya Moğolistan Sri Lanka Avustralya Fiji Jarvis Adası Moldova Sudan Avusturya Fildişi Sahili Jersey Monako Surinam Azerbaycan Filipinler Johnston Atol Montserrat Suriye Bahama Finlandiya Juan de Nova Adası Moritanya Suudi Arabistan Bahreyn Fransa Kamboçya Mozambik Svalbard Baker Adası Fransız Guyanası Kamerun Namibya Svaziland Bangladeş Fransız Polinezyası Kanada Nauru Şili Barbados Gabon Kape Verde Navassa Adası Tacikistan Bassas da India Gambiya Katar Nepal Tanzanya Batı Şeria Gana Kayman Adaları Nijer Tayland Belçika Gazze Şeridi Kazakistan Nijerya Tayvan Belize Gine Bissau Kenya Nikaragua Togo Benin Gine Kingman Resifi Niue Tokelau Bermuda Glorioso Adaları Kırgizistan Norfolk Adası Tonga Beyaz Rusya Grenada Kiribati Norveç Trinidad ve Tobago BAE Grönland Kolombiya Orta Afrika Cum. Tromelin Adası Bolivya Guadalup Komor Adaları Özbekistan Tunus Bosna-Hersek Guam Kongo Cumhuriyeti Pakistan Turks ve Caicos Adl. Botsvana Guatemala Kongo Demok. Cum. Palau Tuvalu Bouvet Adası Guernsey Kosta Rika Palmira Atolu Brezilya Guyana Kuveyt Panama Türkmenistan Bruney Güney Afrika Kuzey Kore Papua Yeni Gine Uganda Bulgaristan Güney Georgia Kuzey Mariana Adl. Paracel Adaları Ukrayna Burkina Faso Güney Kore Küba Paraguay Umman Burma G. Fransa - Antarktik Laos Peru Uruguay Burundi Gürcistan Lesotho Pitcairn Adaları Ürdün Butan Haiti Letonya Polonya Vallis ve Futuna Cad Heard ve McDonald Liberya Portekiz Vanuatu Cebelitarık Hindistan Libya Porto Riko Venezuela Cezayir Hırvatistan Liechtenstein Reunion Vietnam Christmas Adaları Hollanda Antilleri Litvanya Romanya Virgin Adaları Cibuti Hollanda Lübnan Ruanda Wake Adası Clipperton Adaları Holy See (Vatican) Lüksemburg Rusya Yemen Cocos Adaları Honduras Macaristan St. Helena Yeni Kaledonya Coral Denizi Adaları Hong Kong Madagaskar St. Kitts ve Nevis Yeni Zelanda Çek Cumhuriyeti Howland Adası Makao St. Lucia Yugoslavya Çin İngiliz Virginia Adaları Makedonya St. Pierre ve Miquelon Yunanistan Danimarka İngiltere Malavi St. Vincent ve Grenad. Zambiya Dominika Irak Maldivler Samoa Zimbabve Dominikan Cum. İran Malezya San Marino [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Şubat 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tüm dünyayı gezmek isterdim herhalde..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:154/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Fistan sen şimdiden başlana ölene kadar anca yetiştirirsin hehe. Ben yabancı ülke olarak, iskoçya ve irlandayı merak ederim. Türkiye içinse küçükken yarım kalmış bir karadeniz turum vardı onu tamamlamak isterim :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: coyoteugly, 13 Şubat 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Chiptech e yardım edin NY a gitmek istiyomuş benim bohemde ev var orda kalırsın :yapma: hehehe[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 pouuhaa :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oha bende kalabilirmiyim?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayir sadece ben haha.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar