Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pingleriniz ne alemde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seni it sektorune alan zihniyetin ben ta gozunu sevim be. :) chiklere selamlar aklin varsa bulashma wow a
ehem,
konuyu daatmayalim..
eet nerde kalmisthik dediim gibi,
baglantinizda hat hizinizin pek bir anlami yok onun yerine baglanti sekilinizin onemi var.
Cable yapisi geregi latency si Adsl e gore daha dusuk yani 64 cable ile guzel bir latency yakalayabilirsiniz. adsl in 200 i gechiyecegini dushunursek gayet uygun bir pvp ortami olacaktir. 2-3 yerde daha yazilmishti ayak ustu ona da cevap vereyim, kotali adsl sadece wow oynamak icin yeterli cok rahatlikla. 7/24 online olsaniz oyunda genede dolduramazsiniz.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Mesaj tarihi:
128k cable var.
150-250 arası pingim.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
550 idi , ne iştir anlamadım Us de 200-400 alıyordum O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
600ms EU 256dsl rezalet
Battle.net'te de oynuyorum hicbir gecikme yok WoW niye boyle anlamadim Blizzard iyice eline yuzune bulastirdi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
daha serverlar açılalı 2 gün oldu bunun ayarı,ıvırı zıvırı vardır.şimdiden fikir belirtmeyelim daha 1-2 ay sonra belli olur işleri.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
açıkçası 300-350 pinge kadar oyun tek takılma olmadan single oyun gibi oynanıyor. ama pvp de kaybidilen 1-2 saniyen dolayı ölebilirsiniz.[signature][hline]Shaem The Ambusher
=Al'akira-Troll Rogue=
Mesaj tarihi:
Bu sabah 800+
Server degistiricem herhalde bu gidisle cunku 300 civari olanlar var, su an oynadigimda 400'un altini gormedim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
  • Yeni Oluştur...