Phobost Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Bileti alayım planımı ona göre yapayım demiştim - olmadı. 2 tane 1. kategori biletim var. Fiyat olarak kafamda 250 tl var. Ankara'da elden teslim edebilirim. http://www.biletix.com/etkinlik/V5G40/ISTANBUL/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 1.kategori 225 TL, 1.Kategori ön satış 205 TL. Turkcell Platinum da kullanıldıysa daha da ucuza gelmiştir. Elde kalan bileti elden çıkarmak yerine kar amacı güden satış gibi durmuş ilan. Baltamı vurur giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 kar etmek ne kadar ayıp bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 takipteyim. 225ten alırım ikisini de son bi hafta kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 bu tipleri boşverin arkadaşlar benimde elimde bi tane bilet var aldığım fiyata vereyim birinize. gidemicem gibi gözüküyor çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Arondrin said: 1.kategori 225 TL, 1.Kategori ön satış 205 TL. Turkcell Platinum da kullanıldıysa daha da ucuza gelmiştir. Elde kalan bileti elden çıkarmak yerine kar amacı güden satış gibi durmuş ilan. Baltamı vurur giderim. biletixin geçirmesiyle 240 civarı oluyor o 225 tl. 2. kategori olmasa bende alırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 O zaman bu balta değil, daha çok nacak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Arondrin said: 1.kategori 225 TL, 1.Kategori ön satış 205 TL. Turkcell Platinum da kullanıldıysa daha da ucuza gelmiştir. Elde kalan bileti elden çıkarmak yerine kar amacı güden satış gibi durmuş ilan. Baltamı vurur giderim. Gel abi alacaksan ikisini 450den veriyim güzel abim benim biz bu işi yıllardır yapıyoruz abiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Satıcı samimiyet kartını oynadı. Nacak kırıldı. Ben katalizör olarak gelmiştim, alıcı değilim. Tükkanın önünü kapatmayayım daha fazla o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ah ulan ah https://www.youtube.com/watch?v=TKW9rIQwHCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 2 tane varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Şöyle bir dezenformasyon yapmışım: ön satıştan 1. kategori aldığımı düşünürken normal satıştan 2. kategori almışım - gişe fiyatından veririm onu da - 410 TL iki bilet fiyatı, 6 tl biletix harcı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar