pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Maçka parkına gidesimiz var da, 1 Mayıs nedeniyle kapanmış olabilir mi? Kapalıysa Avrupa da böyle park tarzı takılmaklık nereler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 parkları kapatmıyorlar ya açıktır ama osmanbey metro ve sonrası kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 iki oneri sunabilirim.Eger hayvan yoksa yaninizda ihlamur kasrina gelebilirsin,baya sakin oluyor.Biraz uzaklasayim ama degsin diyorsan atasehirdeki nezahat gokyigit botanik bahcesine gidebilirsin.Gecen hafta sakuralar acmisti hala cicekleri ustundedir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 hic sevmedim ben bu macka parkini, baya baya rahatsiz oldum hatta orda durmaktan. ilk kez gittim, nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar