Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş ağrısı

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Diçci lanet bşir olaydır en büyük işkencedir hatta korku filmi bile yapıldı manyak bir dişci vardı millete işkence yapıyordu ellerini baglayıp neyse artık dişcilerde acı die bişey kalmadı en azından modernlerde önce sprey sıkıp uyusturuyor iğne yaparken acımasın diye sonra iğne yapıyor fazla duymuyorsun istersen bakırköy civarlarında bizim şirketle anlaşmalı bir dişci var ben ona gittim mumnun kaldım bir uğrarsın meydanda[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sosyal ağlarda paylaş

20 yaş dişleri bazı kişilerde başka dişlerin düzenini bozuyor onun için en azından bi doktora görün çekilmesi gerekiyorsada artık gözünü yumucan napalım. tabii damaktan fln igne yemenin acısıda hiçbişeye benzemez resmen kemige dayatıyolarmış gibi olur (dişçiden korkutmak gibi olmasın:))[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

said:
supersonicmemed, 13 Şubat 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
20 yaş dişleri bazı kişilerde başka dişlerin düzenini bozuyor onun için en azından bi doktora görün çekilmesi gerekiyorsada artık gözünü yumucan napalım. tabii damaktan fln igne yemenin acısıda hiçbişeye benzemez resmen kemige dayatıyolarmış gibi olur (dişçiden korkutmak gibi olmasın:))

Damaktan iğne bir kere yedim, küçükkenki ağlamaları saymassak ilk ve son ağlayışımdır acıdan. Sonraları bacağımı kestiğimde 8 dikiş attılar onda bile ağlamadım da, damaktan iğne yapacaz desinler, ölene kadar savunurum kendimi öyle diyim:) onun dışında dişçiden korkmam:) bizim dişçi tanıdık zaten, adam dişleri oyarken paso ayar veriyor, arada da bilgisayar ile ilgili bir iki birşey soruyor, öyle geyik giderken (ben pek katılamıyorum, malum dişleri yontuyor adam) hallediyor..
Geçmiş olsun Kedi, elbet çıkacak bu 20 yaş dişleri bende de, artık bende çıkana kadar bir yolunu bulsalar da kurtulsam keşke:-)
edik: dişçinin ayar vermesi niye fırçalamıyosun len dişlerini!? şeklinde :)
[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!

[Bu mesaj Heffer tarafından 13 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...