nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abi mikecem ya nedir bu rezil diziler ve onların 1lgi görmesi nerde abi o eski güzel diziler biz perihan abla süper babayla büyüdük söleyin len şu yayınlanan üçmilyar sit kom dan hangisi kaygısızlar gibi bi diziden güzel -soru işareti- saçma sapan ağa köy kasba dizileri hele güçük emrah ın bi dizisi var ne dicemi bilemiyorum bi deli gibi rağbet görüy0000 sıcak saatler vardı ne baba diziydi dimi ikinci bahar vardı şimdi bi tane düzgün dizi yok bi ekmek teknesi iyi gibi o kadar ben bu d1zileri yapanıda bu dizileri(hele güççük emrah ınkini)izleyenlerid3 bişey yaparım ama ne yapacağını bulamadım hrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Talep var ki yapıyolar... Türkler görebildiğin gibi Mehmet Ali Erbil ve senin gibi maymunları eğlenceli buluyolar :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 nihoahahh. bu arada süper babaya gıcık oluodm ben bilmem neden... onlarla büyümeyi bırak bilerek o tip dizilerden uzak durdum ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yeni bi bonziemiz warmış yeni farkediorum eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Süper Baba, İkinci Bahar, aslında düzzgün diziler var her zaman, ve galiba bu ikisinin yapımcıları aynı, yeni bi dizi çekiyo şimdi Kanal D için, bakalım o nasıl bir şey olucak, ben güveniyorum sonuçta bu dizileri yapan adama. Tamam dizilerimizin yarısından çoğu sit-com özentisi berbat diziler olabilir, ama aralarından düzgünleri çıkıyo rekabet olduğu için.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yedi numara güzeldi kestiler ya yayından. ama şu bi gerçek. şu kan davası dizileri türkiyeyi diğer ülkelere rezil ediyo.gıcığım hepsine.yılan hikayesi olssun, asmalı şato mu ne?o olsun topuna gıcığım.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bonzi işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bazı iyi olanlarıda var tabi yok değil mesela ekmek teknesi fena değil yani hiç değilse espiriler kaliteli falan.. :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 şu ekmek teknesini amma çok izliyen warmış ben de bi izliyim bare. bu arada married with children taklidi ve dharma&greg taklitlerini hala unutamıorum.[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bende eskiden sevmezdim şimdi alışmaya benziyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ehehe mesela deli yürek falan abuk geliyor bana :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hele kurtlar sofrası uf uf konuşmak istemiyorum... Ekmek teknesi çok güzel yaw yapımcıları ve senaristleri kafa adamlar ince espriler var hele heredot ve berber beni koparıyor[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ekmek teknesi güsel asmalı konak da idare eder çocuklar duymasın topluma msj wercem die b.kunu çıkarıo[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 giderek daha da beter oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 neden uplandı ki? bence daha kötü fln olduğu da yok. her zaman dizi olayı yalandı, hala da yalan. pazar payına göre dizi kalitesi artıyo. o yüzden amerikan yapımı belli başlı dizilerin oluru var ama bzm dizilerin alayı gereksiz. ne çok söleyeceğim varmış. ii ki de uplanmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 arka sokaklar çok güzel. çok güzel oynuyo oyuncular ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bundan 4 yada 5 yıl önce "Biz size aşık olduk" adında bir dizi vardı.Beyazıt Öztürk ve Meltem Cumbul'un oynadığı bilmiyorum ama o zaman gerçekten zevk alarak izlemiştim.Müzikleride babazula'ya ait olunca ayrı bir zevk oluyordu.. İçimden bir şeeeey geçiiyooor nasıl söylisem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ztn güzel diziler nedense piyasada fazla duramıo.ne bçim halkımız varsa saçma sapan şeyleri izliolar sayılamicak kadar dandik dizi var.ama bi tanesi varki.elveda derken diye bi dizi.oturup butun bolumlerini izlemiş olanı takdir ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Karanlıkta koşanlar mıydı neydi, haluk bilginerli, uğur yücelli, çok derin kurgulu muhteşem bir dizi vardı.. Reyting uğuruna bitirmişlerdi erkenden yine :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bzm ülkede ii kurgulanmış dizi reyting almıyor.bi dizinin çok izlenmesi isteniosa ki istenio ya ev hanımlarına hitap etmesi yada gençlere hitap etmesi gerekiyor.çünkü 2 grubunda kitapla alakası yok tv'den başka ilgilendikleri bişiler yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ReNeGaDe said: bzm ülkede ii kurgulanmış dizi reyting almıyor.bi dizinin çok izlenmesi isteniosa ki istenio ya ev hanımlarına hitap etmesi yada gençlere hitap etmesi gerekiyor.çünkü 2 grubunda kitapla alakası yok tv'den başka ilgilendikleri bişiler yok nerdeyse. Kurgunun basitliği olayı abi işte.Çünkü halk artık anlam aramayı bile tembellik görüyor.Desene bi "Uhm.. Harbi ya düşününce daha iyimiş" ama herşey net.Tecavüz direk, aşk hemen, soygun anında, silah patpat . What ta hel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu sene sınıf diye dizi vardı show tv de baya hoşuma gitmişti ama 2 bölüm gösterip bitirdiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 topic'in antitezi için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çakma harry poter yada çakma büyücü dizilerine çok kıl ouom.. walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar