Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 en son burger king istediğimde 2 saat 20 dakika sonra getirdi kurye yürüyerek 10 dakika mesafe kapıyı açmadım bile, 10 dakika kapıyı çaldı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 2 saat 20 neymiş ya. baya dünya rekoru falan heralde. ben 1 saat 45 dakkada mı ne gelen pizzaya ve mcdonaldsa ödemem ben buna demiştim. ikisinde de ödeme yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 bi de butik hamburgerci var, harika yapıyorlar ama birazcık pahalı 2x150gr köfteli menü 50tl Ama böyle yoğun zamanlarda 3 4 kere patron getirdi direk siparişi gecikmesin diye. Hep sıcak geliyor, içecek soğuk geliyor hatta reklamını yapayım, çokzel http://www.nesetburger.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 2 3 sene oluyor. telefonla menü siparişi vermiştim hamburgeri koymayı unutmuşlardı. sadece patates ve içecek gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar