Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Dün gece yatmadan youtube o video senin bu video benim sörf yaparken alakasız bi video'ya denk geldim. hollandalı bi elemanın teki Kıbrıstaki Maraş bölgesinde çekim ve fotoğraf çekmenin yasak olduğu yerde çekim yaparken galiba sivil polislere yakalanıyor. Bu polisler güzel güzel açıklama yaparken, video'yu çeken eleman özür diliyor fln video'yu silicem, yayınlamayacağım fln diyor fakat adam direk bu video'yu sansürsüz olarak "hehehehe" şeklinde youtube'a koyuyor. Bir nevi bu türk polislerini ifşa ediyor yani. Youtube'da bu kanalı veya video'yu neye göre hangi başlık veya yasa altında şikayet edebilirim, sonuç alabbilir miyim ? gece gece ayar oldum nedense adamın bir kaç yorumunu okudum klasik türk düşmanı profilinde, ha bu beni çok ilgilendirmiyor fakat bu polisleri bu şekilde ifşa etmesine takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 polisler adama kötü davranmamış anladığım kadarıyla. ifşadan kastın nedir? gizli görevde olduklarını falan zannetmiyorum o polislerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 koy biz de sikayet edek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=63iXQUA12Ok&t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 sardalya said: koy biz de sikayet edek önce yol yordam göster :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 İşte bu yüzden kimseye acımayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar