MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 diğer konuya yazınca buraya da yazayım dedim. 50k'da shutter. hiç bir şikayeti yok. Temiz kullanıldı. Çantasında muhafaza edildi, senede bir bakımı yapıldı. Üst seviyeye geçeceğim artık, elden çıkartayım. Fotoğrafçılığa başlamak isteyene ideal. Nikon 50mm prime lensi var, 18-55 lens sabit zaten. infrared kumandasını da yanında vereceğim. 800TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Bakımı yetkili serviste mi yapıldı? yoksa balta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 alet güzel fiyat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 aktiftablet said: Bakımı yetkili serviste mi yapıldı? yoksa balta.. mercedes servise götürdüm asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bir cihaz almayı düşünüyorum da bu cihaz o cihaz mı emin olamadım, amacım portre çekmek , yeni bir cihaz almaktansa benim bu ihtiyacımı giderecekse ve sorunsuzsa bunu alabilirim. Bunların shutter'ları kaça kadar gider, 50k çok mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 100k'dan sonra ciddi düşüş oluyor aktif kamera kullanımlarında. Bu makine yıllardır benimle, temiz de kullandım, o yüzden ne pili eridi, ne bodyde, ne de lenslerde sıkıntı var. O yüzden daha uzun süre sıkıntısız devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 yeni makine aldım dolayısıyla AAAAAAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Umarım MFT ye geçmişsindir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 a6300 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 A6000 vs A6300 çok fark var mı ? Fiyat iki katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 aynasız ise ya panasonic ya olmypus f/p harika, lensler harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 marka kıyaslamayında, modeller üzerinden kıyas yapın derim üzülürsünüz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 50mm lensi bana hediye eder misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 A6300 ü nerden kaça aldın acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj kutunuz dolmuş. MrLevie said: diğer konuya yazınca buraya da yazayım dedim. 50k'da shutter. hiç bir şikayeti yok. Temiz kullanıldı. Çantasında muhafaza edildi, senede bir bakımı yapıldı. Üst seviyeye geçeceğim artık, elden çıkartayım. Fotoğrafçılığa başlamak isteyene ideal. Nikon 50mm prime lensi var, 18-55 lens sabit zaten. çanta ve infrared kumandasını da yanında vereceğim. 800TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 satilmazsa yaz sonuna kadar almayi dusunuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Ben de sonbahar sonu gibi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 arkadaşlar bir kaç kişi dm'den sormuş, yoğunluktan anca cevap verebiliyorum kusura bakmayın. nisandan sonra doların yükselmesiyle fiyatlar coşmuş. alacak kişilere çantayı düşerek vereceğim aynı fiyattan. bu durum uygunsa görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 böyle bir şey arıyordum bende, 3-5 güne belli olur alma durumum yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 50 mm lensi bi gönderin az kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 hadi taksitli ver bana anlaşalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Vissy'e satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar