Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerin Sap Olma Switchleri Doğuştan On mudur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ardeth iyi güzel demişsinde 17 yıllık bi yalnızlık koyuyo be baba :D hahahaha[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Yoo.
Hem cinslerin daha dürüst olur sana karşı o kadar.

Gerçi bazı arkadaşlar her konuda dürüst olabiliyor.
MSN :
Bi bayan arkadaşımız (Kardan Manita Yapıyorum) says:
Hobaaaaa kar.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
Ya abi benim fikrimce sevdiğim ve/veya aşık olduğun bir insana açılmıyorsan bu tabiki hata (ha tabi bazen açılmamanı gerektiren durumlar olur o ayrı) ama sırf insanlar bana asosyal,ezik demesin diye kız tavlamaya çalışıyorsan bence buda hata. Ha tabi bu zevk meselesi o yüzden ben mümkün olduğunca sadece eleştirerek geçimeye gayret gösteriyorum ama nedense insanlarda zevklerini empoze etme ve kendileri gibi olmayanları çeşitli sıfatlarla aşağılama gibi bir kompleks yada ego var bu hiç hoş değil. Yani istesem bende burda kendi düşüncelerimden yola çıkarak bir sürü ''sıfat'' üretirim burda ama bu hoş değil. Mümkün olduğunca başka insanların zevkleri sizin hayatınıza bir şekilde taciz etmiyorsa, kaldırmaya çalışın.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
said:
Enialis, 13 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Bonzi hat1rlat1orum bak sap olmamak ayr1cal1kt1r sap olmak deil :-P . Allah kimseyi sap b1rakmas1n fakat malesef ben de bir sap1m su an. :( ehuauhe

Şu an da bende bir sap'ım ve halimden mennunmuyum bilyorum ama gayet iyi durumdayım. Eheheeh

Bi aralar Pati SAPlar birliği mi ne öyle bişi vardı eğer dağılmadıysa beni de aralarına alsınlar :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 13 Şubat 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
BIR HAYALIM VAR!
SAPLARINDA INSAN ICINE CIKABILMESI, ESIT ISLERDE CALISABILMESI, SAP OLDUKLARI ICIN EZILMEMELERI.
..
SAYGILARIMLA
Sheref LUTHER KING

=P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
saplar gece klüplerine rahat bir şekilde girebildikleri zaman işte o zaman sap olmanın avantajlarını görmeye başlayacaklar :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
kardeşim hepimiz testosteron tarafından lanetlenmiş abazanlarız(hayır sap falan değiliz gayet abazanız). ne kadar bastırılmış da olsa o 150 gramlık et parçası için ölme içgüdüsü var. dişilerdeki lanet daha farklı.
bir de Ardeth ler var, onlar imkansızı başarıp aseksüel olabiliyorlar. işte arada bir nirvanadan dünyaya dönüyorlar, bir tur ağızlarına ediliyor, sonra tekrar nirvana.
ama bunların hepsi sherefin komplosu, sırf yengeniz pati buluşmalarında yalnız kalmasın diye yapıyor:D sen kaç kendini kurtar sheref, biz yavaşlatırız seni[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Mesaj tarihi:
amerikanın oyunu bunlar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bence sadece $ans.. cirkinlikle falanda alakasi yoktur heralde..!ne cirkin herifler ,ne cirkin hatunlar birilerini buluyolar.. hemde öyle böyle diil.. sokakta cirkin bi herifi manken gibi birisiyle gezerkende görebilioruz hani...
ya benimde erkek arkadasim yok mesela..ama sikayetcide sayilmam sadece arada yanimda iki hödük el ele tutusup $apu $upur öpü$üp, a$ik rolü yaptiklarinda sinir olurum =)
sirf erkekler diil sap olanlar.. ayrica sap diil $anssiz ya! sadece bazi hayvannarin hayvanî davranislari yüzünden adlari cikmis bazi karsi cinsimden olan türlerin =P
a$k bu sonucta beklersin beklersin cikmaz karsina,beklemediin bi anda cikar serefsiz :-D ^
gerci cok isteyen birisi varsa bi $ekilde buluyo...!
bende bazen düsündügüm zaman.. ''ya herkesin var benim nie yok ''falan diye,komplexlere girebiliorum.. cokmu cirkinim falan gibilerinden... doaldir tabi =)insan zamanla kendine güvenini kaybediyo..
bana kalirsa sadece $ans olayi .. insan $anssiz oluncada kötü oluo tabi...[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 13 Şubat 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
bir de Ardeth ler var, onlar imkansızı başarıp aseksüel olabiliyorlar. işte arada bir nirvanadan dünyaya dönüyorlar, bir tur ağızlarına ediliyor, sonra tekrar nirvana.

Hala sadece işin içine ciddi bir ilişki kurmak için girmeye aseksüellik, aşık olmayada ağızına edilmemi diyorsun? Nitekim yine sadece 7 ay süreceğini bilsem ve yine sonuçlarının aynı olacağını bilsem yine aynı şeyleri yaşamayı tercih ederim. Aradaki fark bu işte seksüellikle pek alakalı değil.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
beyler harbiden kuralım kulübü..:) anlaşılan baya sap war aramızda.. klübün amacıda sap arklarımızı sap olmaktan kurtarmaya çalışmak olr.. oo walla süper ya bi de amacına ulaştıını düşünsenize...:)[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
alexi teesüf ederim =P isteseeemm oooooo .. elimi sallasam elllisiiiii biri gideer gelir birisi haha.. :-D
evet ya hayret bisi $anssizim ayrica ortam olayida var .. ne var kardesim almanlardan hoslanmiorum ben ayi hepsi =P ayrica burdaki türkleride sewmiorum tarzim ve tipim olan cikmio..! hem ayrica ben asexual olmaya karar werdim
saygilar...[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
said:
* yada kendine güveniniz mi zayıf bir bayana yönelmekten mi çekiniyorsunuz? *

guven yerine utangacligi koyun benim sebebim iste:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
  • Yeni Oluştur...