senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 bunu aşmanın yolu yok sanırsam değil mi amazon prime video aldım, ama HDCP yi bulamadım diye SD seyrettiriyor bana filmleri. saçma sapan biton şeyde yükledim makineye ne idüğü belirsiz sdf bir yöntem de bulamadım saatlerdir sonra senko niye korsanlıyor, parasını verince böyle rezil oluyoruz çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 hangi browseri kullaniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 1080p olarak guzelce calisiyor Debian'da Firefox ve Chrome, ben de Prime Video uyesiyim yani. HDCP ama 4K icin gerekli sadece bildigim. HDCP 4.17 ile gelecek. Siradaki release de bu. PPA olsun, OBS olsun, Liquorix olsun, kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Lancelion said: hangi browseri kullaniyorsun ? Chromeda da denedim firefoxta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 GERGE said: 1080p olarak guzelce calisiyor Debian'da Firefox ve Chrome, ben de Prime Video uyesiyim yani. HDCP ama 4K icin gerekli sadece bildigim. HDCP 4.17 ile gelecek. Siradaki release de bu. PPA olsun, OBS olsun, Liquorix olsun, kullanirsin. HDCP yok o yuzden sadece sd yayin veriyorum diyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Beni asar abi o sorun, dagitimin forumlarina git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 https://github.com/gort818/qtwebflix https://wiki.qt.io/QtWebEngine/How_to_Try http://blog.qt.io/blog/2016/06/03/netflix-qt-webengine-5-7/ Bunlar is gorur gibi duruyo. * qtWebEngine i compile etmek uzun suruyo bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Bu dedigin Widewine'i cozer. Firefox ve Chrome zaten cozdu onu. senko'nun sorun sistemindeki garip bir hata. 4K icin istenen teknoloji olmadigi icin gostermesi gerekmesine ragmen 1080p ve 720p de gostermiyor. Ondan dagitimin IRC'sine, forumlarina git dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Firefox'un güncelle en azından 1080 calismasi lazim, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Son dönemde bu HDCP hikayelerinde var gene bir saçmalıklar. En son Netflix sanırım 7th gen veya üzeri Intel işlemci istiyordu 4K HDCP için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar