rona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Walla karne günü geldi kimler ne bekliyor çok merak ettim.[hline]Rona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 4.66 ortalama bekliyorum Edebiyat 4 coğrafya 4 tarih 4 almanca 3 devamı 5 bir karne bekliyorum...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ööle bi karnem hayatım boyunca olmadı :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ne güzel... İnşaallah. : o[hline]Rona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 3.88 ortalama bekliyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bLaq cevabım sana değildi I'm sorry.... :hmm:[hline]Rona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ulan bizmi aptalız yoksa insanlarmı çok çalışıyor. Açıkcası ben bu sene hiç çalışmadım öss vardı. 1 saat matematiğe çalıştım 2 aldım eheue çoğunluğu kopyadan oluşan bir karnem gelicek ve coğrafyadan kalıcam. ot geldik ot gidiyoruz anasını satiyim. Tam dedim teşekkür alıcam söz verdim bu seferde okul bitti artık. Neyse ünide inşallah :P[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Hepinizin Karnesinde Bol 100 ler dilerim ve Size bir Oneri Karnenizi editlemeyin :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben Lise 2 FM yim sanırım kırık gelmeyecek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya hazırlıkta olmama rağmen matematik bir gelio..diğerleri fena diil..herhalde 3.00 ın üzerine geçer ama hazırlıkta böyleysem lise1de ne olcak..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Geometri zayıf gelicek sanırım hiç bilmiyorum notlar ne durumda[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 lise sonda geçirirler abi seni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Geçirmiyorlar ya deli oluyorum bi kolaylıkta sağlamıyorlar deli oluyorum yani biizm okulda öle yani[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 4.38 gecen donem 4.28 bu donem 4.58 iki donem ortalamam memnunum, stedigim universiteye de giricem amerikada[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Sanırım benim 4.1-4.3 arası bir ortalam gelcek ve inanmıycaksınız bizim okulda milli güvenlik sınavlar matematik/fen(fizik, bioloji vs) sınavlarından daha zor. 4 soru sorcak adam 70-80 sayfa veriyo kitaptan.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ardeth aynen son sinavdan 43 almisim :) Milli Guvenlik, calismiyorum kardesima dammisin, haftada tek dersin var, saa mi calisacam matematik finalime mi, haftada 6 saat var NOT: Matematik finalidnen 84 alip 5 getirdim[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hepsinden yıldızlı pekiyi aldım ben![hline]çiçu a.k.a Templar Saunblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Aynı mantığı ben kullanıp milli güvenlikten 35 aldım fizik finalden 92 aldım mutluyum projeyle kurtardım milli güvenlik 4 gelcek hehe :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 [edit]tamam yılın en off topic msjı bile seçilebilir :p pardon [Bu mesaj Ardeth tarafından 12 June 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 :-?[hline]Rona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ardeth vbari sen yapma her seyin bi yeri var beah[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ne dedi ki? merak ettim şimdi :) hehe[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ben yıldızlı pekiyi bekliyorum...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Lise sondayken(5 sene oldu herhalde) karnem bır ozaman ıyıdı.ama ıngılızce ısletmeye gırebıldım,hala bıtıremedım o ayrı mevzu :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben sukutır bekliorum.[hline]kan kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar