Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sony MDR-XB50AP kulaklık


stormeagle

Öne çıkan mesajlar

Sıfır açılmamış jelatinli kutuda duruyor. Faturası amazondan. Fatura tarihi 15 gün önceye ait. Siyah renk, mikrafon var. 100TL diyerek hem TR hem Amazon fiyatından 40tl daha ucuza bırakıyorum bak malbuşla gelmeyin :)-D ilk kargomu amazon kaybetti sonra ikincisini yolladi daha sonra kaybolani bulduk o da geliyor kargo ucreti urunden pahali olacagi icin geri talep etmiyoruz dedi bu fazlaya cikti
Ataşehir ve Şişli'den elden teslim alabilirsiniz ya da kargo np

temsilen



dipnot: resmini ararken şu siteyi buldum. Sony bile üretim aşamasında bu kadar test yapmamıştır. Çok ilginç bir site. B..kunu çıkarmış site incelemede. Ya da ben yeni öğrendim bilmiyorum.
https://www.rtings.com/headphones/reviews/sony/mdr-xb50ap-extra-bass-earbud-headset

Kendimde kullanıyorum, bu fiyat aralığı için iyi kulaklık. vokal ağırlıklı bir şey dinliyorsanız pek yanaşmayın bence. Diğer vurdu kırdı bass şarkıları için fiyatına göre baya iyi. hatta eq dan bassları aşağı çekiyorum. CX 300-II Precision ve ep-630 gibi giriş seviyesi 150tl altı kulaklıklar kullandım genelde. bu sony diğer ikisinden de iyi geldi bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.idefix.com/Elektronik/Philips-She4305rd-Bass-Kic-Klk-Kirmizi/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0001730755001?gclid=Cj0KCQjw2KHWBRC2ARIsAJD_r3e4vOSRiMGmqSHVpBWQoZ79xCcev9lyLmPowFlUg4L4_k7-SJG3edYaAlw5EALw_wcB

Bunu aldık. Ben urbanears'ın bluetooth kulaklıklarını almak istiyordum ama kız arkadaşım o kadar para verdirtmem, bu işimi görür diye inat etti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"mediamarkt'tan yorum" said:

EKSTRA BAS MÜZİĞİ BOĞUYOR
15 liralıktan tutunda 2.500 liralığa kadar her fiyat ve sınıftan kulak içi kulaklık denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki;

Sony bu ürünü adı gibi ''EKSTRA BAS'' üzerine geliştirmiş. O kadar gereğinden fazla bir bassa sahip ki müzikleri dinlerken sadece yoğun bir bas sesi duyuyorsunuz, şarkıcının sözlerini ve enstrüman seslerini duymakta zorlanıyorsunuz. Hele ki müzik dinlerken ses seviyesini %60'dan yukarı alırsanız şarkıcının sözlerini ve enstrüman seslerini duymak imkansızlaşıyor, yoğun ve boğuk bir bas sesi şarkının bütün kalitesini mahvediyor.

Ürünü Galaxy S8 cihazım da denedim. Kulaklığın yoğun bas sesini dengelemek için müziği dinlerken ''Ses Kalitesi'' ayarlarından şarkının bassını biraz düşürdüm. Bunu yaparak yoğun bas sesinden kurtuldum ancak yinede diğer enstrüman ve ince sesleri duyamıyordum, çünkü kulaklık diğer ince sesleri çıkartamıyor.

ÖZETLE
Bu kulaklık o fiyatı hak etmiyor.
Aklınız varsa almayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...