Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Şuursuzca açtığımız topic'lerden 23948239 tane daha var olmuş olma ihtimali, bunlarda sorularımızın cevapları hatta daha sonra ekleyeceğimiz yeni soruların cevapları bulunma ihtimalini, insanların başlık kirliliğinden cinnet geçirebileceği ihtimalini göz önünde bulundurunuz. Ve başlık açmadan önce; * Arama kısmısına girerek daha önce açılıp açılmadığına; * wowvault.ign.com, www.thottbot.com, www.worldofwar.net gibi sitelerden bu bilgilere ulaşıp ulaşamayacağınıza; * FAQ içerisinde (tepedeki sticky başlık) bu konu hakkında bilgi verilip verilmediğine; bakınız! Tenk yu ettim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok tenk yu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben artık hiç bakmadan banlıyorum.. çok zevkli..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu olaylarin bu aralar artmasinin sebebi bence baska turkce wow forum unun olmamasi..herkes birbirine anlatiyo paticik diye bi forum var orda wow alani var diye bunu duyan buraya geliyo hemen arama falan yapmadan cat diye kendine gore sorular soruyo alan yetkilileriizde artik patlama noktasina geliyo bole ama yapacak bisi yok bu topic te unutulup gidecek her gun yeni gelen adamlar olacak bu konusmalar hic yapilmamis gibi olacak yine bi sayfaya icinde 5 tane kilitlenmis topicler gorecez bunun kacari yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Aslında "Yeni Konu" ya tıklayınca önce arama sayfası çıksa, daha sonra yeni konu sayfasına yönlendirilse belki..... Ama durun aklıma başka bir fikir geldi. Herkes önce FAQ i okusa, hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza...[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben alan yetkililerine oyunda gicik olan birinin parmagini sezinliyorum bu iste. adamlar konu kitlemekten oyun oynayamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bizi anlayanların olduğunu görmek güzel :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 wow modlarına stress test uyguluyolar bence gizliden gizliye bakalım ne kadar dayanabiliyolar diye. Mesela eno banlamaya başladı artık kaybetti ondan :P Gerçektende işiniz sor hoş sıra beklerken meşgale olur size :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla benim sorumluluğum olmadığı halde bile sinirleiyorum anlamsız topiclere yada tekrar tekrar aynı şeyleri soranlara ama insanlarda heyecanda var onuda unutmamak lazım yeni başlıcak adam yanıp tutuşuyo bence sert davranmamak lazım yazıktır günahtır sabredelim azalıcaktır bunlar gün geçtikçe[signature][hline]Wolfsore Orc Shaman Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar