Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bugün uniye gittim yaz okulu 3 ders alıcam kayıtlar falan bide para yatırıyos tomarla... Sonra bi sıra vardı aman alalhım nerden baksan 400-500 kişi bi resim cektim mekandan resimde görüldüğü kadar az kişi yok bu sıra resmi çeken bana doğru yaklaşıyo sonra arkadan dolanıyo binayı çeviriyo .... :Pçıkarılan ders: okula harç yatırmaya gidince veya yaz okulu ders ücreti yatırıcak isek önceden banka hesap numarası alınacak ve istde yatırılıp öyle gidilecek[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netdikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tüm binalar prefabric de mi?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yok be sırf o karşıda görülen 2 bina bankaların ufak bi şubesi iş bankası öyle bi prefabrik kurdu kayıtlar için falan . kampüsün baya bi aşasında prefabrik tipinde ama baya büyük 2-3 bina var ordada bizim alakamız yok bikaç laboratuvar ve matbaa mı ne var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 mesela cektigim bikaç resmi koyim ahanda linkler 6genbina ne binasi oldugunu hala bilen yok :) cafeteria sağdaki yayvan bina soldaki ise kampüs hotel cafeterianin ust kati yemekhane kutuphane-int cafe-konferans salonu 2 kat kutuphane, sonra 80 pc li internet cafe var saati 500 binlira aksam saatlerinde3 700 kb/sec download yapar oglen ise 15 civari rektorluk iktisat fakültesi [Bu mesaj DynamicK tarafından 21 June 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 pff hiç ortam yok be :] valla acaip memnunum ünimden : p[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya suan boş günü yaz okulu kayıtta cektim bunları falan herkes sırada bekliyo aşada final zamanı manyak ortam oluyoda suan bişi yok resimde eheh:P kampüsün yeri süper aslında tepede böle bi tarafı sapanca gölü diğer tarafı ormanlık bayada geniş bir araziye kurulmus halde tek kötü olan sehir sakaryada hayat yok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Evt.[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 dynamick kocaeliden tanıdığın varmı?[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 kocaelinde 2 arkım var makine müh 2. sınıfta[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 axedice de orda okuyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: DynamicK, 21 June 2003 17:20 tarihinde demiş ki: axedice de orda okuyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla hangi bölüm? bende çevre müh. 4 teyim[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 endüstride okuyordu sanıırm 1. sınıf olması gerek kaliteli adam ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Buyrun efenim beni anmışsınız Endüstri 1 2. öğretimde okuyorum, karşılıklı bizim bölüm başkanlıkları. Bende paticikte benden başka KOUlü yok sanıyordum. Gerçi sen gidicisin yine tek kalıcam. Bu arada bütün binaları prefabrik olan okul bizimkisi, hatta bir rivayete göre bizde yaz okulunun kaldırılmasının sebebi yeterli öğrenci alacak kadar dersliğimizin olmamasıymış. Bizim kampüs emiyor yani. Ama fuar yönetir o ayrı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 okul nasıl memnunmusunuz okulunuzdan[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: axedice, 22 June 2003 01:19 tarihinde demiş ki: Buyrun efenim beni anmışsınız Endüstri 1 2. öğretimde okuyorum, karşılıklı bizim bölüm başkanlıkları. Bende paticikte benden başka KOUlü yok sanıyordum. Gerçi sen gidicisin yine tek kalıcam. Bu arada bütün binaları prefabrik olan okul bizimkisi, hatta bir rivayete göre bizde yaz okulunun kaldırılmasının sebebi yeterli öğrenci alacak kadar dersliğimizin olmamasıymış. Bizim kampüs emiyor yani. Ama fuar yönetir o ayrı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . abi görüşelim bi ara bende 2. öretimim ayrıca 3 teyim 4 oluyorum :) tam olarak 4 sayılmam :)[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kac kisi var Sakarya Unide Ben İsletme 1'deyim arkadaslar goruselim kaynasalım..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yuhs kimse yokmu yaw?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Var var! Lanet okul burda da çıktı karşıma :D BilgMüh. 3 [signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 13 Şubat 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ehhehs..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar