Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Grego said: ortaya nal gibi 3 tane havalandırma koymak niye, ekran da sanki söksünler diye yapılmış. koltukları da çilek genç odası rally set gibi yapmışlar zaten. dışarıdan bu kadar güzel olan arabanın içeriden bu kadar çirkin olabilmesi. Mercedes'lerin içine oturmadan bu kadar esip gürlemen komik olmuş :D çilek genç odası diyor bi de, resimden bakıp karar vermek güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 kiralamak için gittiğimde birebir görme şansım da oldu, fotoğraflarda daha iyi bile görünüyor. 2017 cla idi baktığım, en azından önünde mercedes logosu sticker gibi değildi hakkını yemeyeyim. asıl sen çilek genç odasına binmemişsin, konuşuyorsun sgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 evet en boşu nasıl bunun hiç bi yerde bulamadım. en boşunu görmek lazım. çilek genç odası yorumuna katılıyorum. amg spor koltuklar uymuyor cla’nın içine işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 En hızlı ikinci el piyasaya sahip araç Golf ama ben hiç sevemedim. Öyle çok büyük bir artısı da yok, işte milletimizin klasik Alman otomobil sevdası. Bence bir citroen, peugeot, opel, kia, hyundai hatta ve hatta renault bunlar fiyat/performans olarak daha ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar