sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Abi mayhem ya. Bir gün gelip bacımı satacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 dasaaa said: trasnferwise +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paypal gittigi için transferwise olmasa ben bildigin para kazanamazdım, öyle tatsız bir durum var. Bu düzgün fee ne kadar sürer bilmiyorum, yakında bişey gömecekler ve bütçenin %20'sini kaptırıcaz gibi bi korkum var umarım yersizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 evet kesinlikle tw, yuksek miktarlar icin de kullandim gayet iyi. golondra.com da yazmistim onlarla ilgili, sayfada hafif sorun var gibi bir ara bakmam lazim. benim linkden kayit olun. uc bes kazandirsinlar. https://transferwise.evyy.net/c/158549/26105/985 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Transferwise'ın yatırımcıları arasında Virgin falanda var. Reuters'dan kur çekip ona göre gönderim yapıyordu, güvenilir diye hatırlıyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Normal swift yapın işte ya macera aramayın. 10-40 USD arası bir para çıkar toplam cebinizden. ( Gönderici banka + aracı banka )Toplamda ister 100 USD yolla, ister 1 M USD yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar