kingpin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok abi.. torrent sitesi yok :( 3 kb üstüne cıkmıyor torrent olayı resmen bitti.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.filelist.org www.elitetorrents.org en saglam bu ikisi kaldi onun disinda piratabays diye bi site var ,orda hersey buluuyor ama seeder az oldugu icin biraz uzun sure gerekiyor. diger ustteki iki sitede hep guncel seyler ama minum 50seedli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yıllar sonra torrent sitesinde bişey bulabildim.. allahınızı severseniz port 6881 blocked diyor ne yacam :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kullandigin portu degistirceksin ben bittornado shadow expremintel clientini kullaniyorum,ordan settings>pref , su su portlari kullan ayari var orda modeminden acmis oldugun baska portlari kullanicaksin yada herhangi baska kapali portlar giriceksin( o zaman torrent sari isik olarak kalir,yani firewall arkasi) elitetorrents.org da blacklsited msl 6881-6889 faq kisimlarini okursan hangi portlarin o sitede blacklisted oldugunu gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://speed.insane.com/archives/2004/04/03/bittorrent_links.php http://www.link2u.tk/ http://www.lokitorrent.com/index.php http://bittorrent.damage-web.net/ http://wwww.hotfire.net/ http://www.kompletlywyred.com/ daha çok vardır ama ben aradıklarımı buralarda buluyorum zaten. özellikle http://www.torrentspy.com/ çok iyi bi site. Amerikan Film Yapımcıları Birliği (MPAA) torrent olayına kafayı takmış durumda. Nası Napster'ı Müzik yapımcıları bitirdiyse, torrent'in de sonu geliyo. Suprnova.org davalar sonucu kapandı, Lokitorrent keza hukuk mücadelesi veriyo. gerçi hiç belli olmaz ama bana torrentin 1-2 yıl ömrü kalmış gibi geliyor. Ne çekebiliyorsanız çekin, sonra başımızın çaresine bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Abi nereden çekiyorsun torrent in bi sitesine girdim Garip bi dosya indirdim onu neyle açıcam???[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bitcomet var[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 noktayı unutmuşsun :D [signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 allah kahretsin![signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar bu verdiğiniz sitelerde bağlantı hızımızla çekebiliyormyuz ? yoksa 3-4 kb lemi sınırlı kalıyoruz ziya öle torrent bende bulurum :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben azureus kullanıyorum. Yeterli RAM varsa en iyi program. program ve genelde torrent hakkında yardımı: http://azureus.aelitis.com/wiki/ http://azureus.sourceforge.net/faq.php asıl önemli olan portları açmak, yani port forwarding. Bu forumda yeterince anlatılmış. Bunları yaparsan en kralı torrent. www.portforwarding.com Yada hem e-mule gibi ed2k networküne hemde torrente bağlanabilen http://www.shareaza.com/ kullanılabilir. Torrent kulanan varsa, benim deneme tracker'ıma bağlanmayı deneyebilir mi?! adres: www.tanoren.ath.cx:7002 deneme olarak açtım, düzgün çalışıyo mu diye bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yanlış anlaşılma var galiba seed lerin peer lerden fazla olması lazım deilmi bittorent le kendi bağlantı hızımızla download yapabilmek için ? ben 256 k yım mesela filelist kaliteli bir kaynak oradan 25kb minimumla cekiyorum.O şekilde belirtmek istemiştim.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 @Kingpin: yanlış anlama yok, ben onu daha önce .torrent dosyalarını ne yapacağını bilmeyen arkadaş için yazmıştım. ama haklısın bazı sitelerde kullanıcı fazla olmayında doğal olarak hız düşüyo. aslında bu siteye değil daha çok torrentin kendisine bağlı bişey: Torrentlerin ömrü daha çok çan eğrisine benziyor (eh, normal dağılım, adı üstünde: normal) ilk başta tek seeder olunca yavaş evet ama super seed modu diye bişey var performansı artırmak için. önemli olan ne kadar çok paylaşan olduğu bunlar da seeder olmak zorunda değil. 10kB bile çeksen sende ul ye başladığın için toplam seeder/peer sayısı önemli. tabi seeder/peer oranı önemli, 1:20 ideal deniyor. verdiğim sitelerin bazıları çok iyi bazılar vasat. bu seeder/peer oranını iyileştirmek için bazı siteler (örn: Elite Torrents ) düşük paylaşım oranı olan kullanıcılarını dezavantajlı duruma sokuyo ve paylaşımı zorluyo. hatta ban lıyo PS: bunu da fikri olmayan kişiler olabilir diye yazdım. kimse üstüne alınmasın. Bi de: benim tracker a bağlanıp indirirseniz sevinirim. Hem ben nasıl oluyo ona bakarım, hem millet CRC tool edinmiş olur [Bu mesaj tanoren tarafından 02 Şubat 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 link kırık.. (şu deneme diye veridğin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi torrent kapanır onun yerine aynı işlevli başka program gelir.Napster'ı kapadılar ama p2p yi ve mp3 olayını çözebildiler mi,hayır!Torrenti kapamaklada çözemezler[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 daha öne başka bi thread de yazmıştım diye tekrarlamadım kusura bakılmasın: deneme tracker'ım sadece akşam 20.00 ile sabah 9.00 arası çalışır. Akşamları açıp yatıyorum :) Bir de bu akşam sorunlu olabilir bakacam artık yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi torrent kapanmaz!! neden... çünkü benim gibi insanlar var. :D Deneme Tracker'ım şimdi çalışıyor. Dün gece kazaayı açık bırakmıştım, sanırım ondan çalışmamış. Zaten bu kazaa'nın ...[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Biri elitetorrents a üye olurken sorulara ne cevap vereceğimizi yazabilir mi lütfen aradım aradım adamakıllı cevabı yok bir sorunun hepsi de okunmaz onun lütfen[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar çekiceim dosyanın yarısı deliler gibi gelio sonra bi bakmışım ki timeout exceeded die bi hata verio ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 resume etmeyi denedin mi? program içinden olmuyorsa siteye gidip linke tekrar tıklamayı dene[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: -DoruK-, 05 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Biri elitetorrents a üye olurken sorulara ne cevap vereceğimizi yazabilir mi lütfen aradım aradım adamakıllı cevabı yok bir sorunun hepsi de okunmaz onun lütfen cevap biraz gec oldu ama işine yarar umarım ilkinin cevabı 24 saat. diğer sorudada sadece 80 ve 49152-65535 portları açık geri kalanları bloklanmış portlar[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir torrent sitesi daha gitti. hepimizin başı sağolsun www.lokitorrent.com detaylı bilgi burada bulunabilir: http://www.mpaa.org/CurrentReleases/2005_02_10_BitTorrentLokitorrent.doc Allah bu MPAA adamalarını ne yapsın :evil:[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yahu kırk yılda bir torrent'e işim düştü, bu elitetorrents.org'a üye oldum, indirdim 3-5 saat, restart ettim şimdi indirmiyor.. tracker status: error! (connection limit exceeded! you may not leech this torrent from any more locations/clients (xxx seconds)) böyle bişi yazıyor. anlamadım ki nerede hata hata yaptım, faq'da bişi yazmadığı gibi forumları da çalışmıyor.. upload ratio'yu mu beğenmedi nedir, 250mb indirdik yedik sanki.. üstelik olabildiğince yüksek tuttum upload'u da.. lanet olsun bu torrent'e.. kapasınlar hepsini, bütün source'lar e2dk'e kaysın.. :hrr: ekleme: hallettim galiba sorunu. ghost torrent dandisi miymiş neymiş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 13 Şubat 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 torrenybytes kapanmıs yazık oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben torrentspy kullanıyorum şu an. aradığım pek çok şeyi buluyorum[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar