DavidMills Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 AMD Phenom 965 BE 3.4 GHZ İşlemci Asus Sabertooth 990FX Anakart 2x4 GB Corsair Vengaence DDR3 Ram Asus GTX 470 Ekran Kartı 750W Cooler Master Bronze PSU+Kasa Harddisk, Optik Sürücü vs yok. HDD vefatı sonrası boşa çıktı zaten. Angara elden teslim ederim. Atış serbest. 700tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ist'e kasayla gelirsen dusunebilirim dsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ekran kartını satsana bana, kalanına o/b yeter bence fsad not: bana o/b yetmiyor işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Bi an rx470 sandim o sistemde ne alaka diyodum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Forum içi @Draculiablo ya satıldı. Kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 @Draculiablo ekran kartını bana satsana <3 bu ayarda 2. el bi kart lazım bana piyasada bulunur ne alabilirim? bu ayarda sıfır yoktur sanırım zaten ya da değmez gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 sen nası bi ekran kartı istiyosun, elimde bi az hızlı bi çok hızlı var, ayarliyim birini sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 DavidMills said: Forum içi @Draculiablo ya satıldı. Kitlenebilir. Çok iyi bir alışverişti. Referans niteliğinde kalsın mesajım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İlgin ve alakan için teşekkür ederim @DavidMills @Figh Ekran kartı benim işimi görmüyor güncellemem gerek sana lazımsa özelden konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Rica ederim. İyi günlerde kullanman dikeklerimle. Sağ salim geldiğine sevindim kasanın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 DavidMills said: Rica ederim. İyi günlerde kullanman dikeklerimle. Sağ salim geldiğine sevindim kasanın:) Kasayı ben kullanmıcam ihtiyacı olan bir kardeşe hediye aldım okulu için uygun fiyattan dolayı senin de payın olmuş oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 çok güzel 2. streaming pc olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Satılmasaydı ben de aynısını yapacaktım valla. İyi olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 aktiftablet said: sen nası bi ekran kartı istiyosun, elimde bi az hızlı bi çok hızlı var, ayarliyim birini sana? 7850 vardı 1gb yetiyordu abi rocket league ow oynamalık sadece ya ucuz birşey lazım sende neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Figh said: aktiftablet said: sen nası bi ekran kartı istiyosun, elimde bi az hızlı bi çok hızlı var, ayarliyim birini sana? 7850 vardı 1gb yetiyordu abi rocket league ow oynamalık sadece ya ucuz birşey lazım sende neler var 750ti var, roket ligine yeter sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar