Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben valla Çeşmede Guzel Bır Tatil Yapacam 2 ay Fılan Kalıcam Siz Neler Yapacaksınız.... Yanı pc yi Goturme İhtimalim %45,2 Ama Olsun Bulurum Bir yolunu Fırsat Bulursam pc'ye Tabi :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kuşadasında yapıcam yazlıkta olacak snrm eskiden 1 haftalığına tatil köyüne giderdik :( bilgisayarı götürme kendi elimde yani %100 ama köpek alırsam snrm düşe biraz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 öSS bitsin okuluzdanda hayırlısıyla bi mezun olursak temmuz başı arkadaşlarla güzel bi otelde 1-2 hafta kalmayı planlıyoruz. Sonrada yazlıkta geçiricem her sene olduğu gibi rutin bir şekilde :)[hline]bla bla bla ...
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 aLanyada yazLIkta oLacam butun yuzerim artIk arada cafeLere giderizde Uo hayatImIz bitti :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bodrum-cesme arasinda gidip gelerek tatil yapacagim. pc filan goturmem hergun sabahtan aksama kadar ofiste bakisiyoruz zaten kendileriyle , o kaliversin :) 20'sinde yola cikiyorum hayirlisiyla..
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tatilimi yaz okulunda geçireceğim :)
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Walla biz arkadaşlarla kararlaştırdık, eğer öss faciasından yara almadan kurtulursak, bodrum fln gitcez 3-4 kişi.. ense büyütces biraz. pansiyonda bile kalmaya razıyım(!) nasıl olsa otelle pek işimiz olmayacak! sabah çıkıp akşam girecez ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 10 gün sonra(hatta 9) Ayvalığa gidiyorum 25-30 gün boyunca tek başıma kalcam (ehe) sonra bi 15-20 gün de ailecek falan kalacaz cafe den buraya ulaşacam tabi :) güzel olacak herşey güzel.. before öss tabi :) fiz eve sulanma boş diye.. komşular sux yani ehe :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Justin, 10 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki: evde 2 bilgisayarla birde uo da char kasarak bazen pepelek fm de yayın sıralarımda yayın yaparak laptop alırsam takılırız biyere giderim[hline]cRn İyi İyi o da Guzel Bende Ondan İstiyorum uo Suz Kendimi Kotu Hıssedıyom ama Olsun napalım orda Baldırı çıplak Dolu :D eeuheheuheuhehue Belki unuturuz :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: fizban, 10 June 2003 19:03 tarihinde demiş ki: sarımsaklıda öss mağduru olaraktan yatarak, içerek ve bol hadde eğlenerek geçirecem. acımam, evine yavşarım[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! mmmmm[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Londra daha sonra Amsterdam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 herhalde ağustosa kadar buralardayım ben ağustos gibi Datça'da Bade ve Can Baba festivalleri var onlara gidecem :) kışında bi avustralya yaparım:P[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Absolut, 10 June 2003 19:10 tarihinde demiş ki: Londra daha sonra Amsterdam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli OoooO Bu Beni Aşar Sana İyi eylenceler Dılerım Ama Super Senınkı eheuheuheuhe :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 walla sarımsaklı çok kalabalık oluyordu? pek güzel değil sanırım oralar ;) boşver, sizin ev bizimkine uzak hiç gelmeye bile kasma[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 aywalıa gidiom. aha su yukardakının mekana..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 amsterdam gaytet sexi bir şehir severim şehrin adının içinde var bir kerem ama bir o kadar da cenabet şehirsdir yani neyle başlarsa öyle bitiyor be hoca[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 He Valla Ole :D amsderdamın mına koyam size Bişi Olmasın :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benim için tatil yok büyük ihtimalle 2 ay çalışacam ve ağustos ortasında da dersane başlayacak yani babayı yedim tek tesellim 1 haftalık da olsa geçireceğim Kınalıada geceleri olacak inşallah[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ayvalikta rahat bi sekilde huzur icinde gecircem tatilimi oss ye enerji depolicam bu arada sarimsakli bostur o zmnlar ya kimsecikler yoktur harbi dadanma fiz hatta biz bile sana geleblilrz:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben arturda geçiricem tatilimi. Bilenler için ayvalık yakınında bir yer. Artık bol bol ayvalık damar'ı yaparız. coldwind le sözümüz var zaten.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Öce on gün Antalya ya sonra 4 hafta italya ya sonra 2 haftaa bodrum... Sona tatil bitti zaten... Buon Viaggio!![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 İlk başta biraz Bayramoğlu yazlıkta Sonra Fransa'ya gitcem Sonra döünce biraz işim var Sonra Belki Bodrumaaaaaa Belki İstanbul'daaaaaa... :)
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eh görüşürüz o zaman bu gidişle paticik ayvalık zirvesi yaparız yani.. ben, fizban, xechelon, jankis, mortis, palin, rogman ve estel son kadro. aman abi tatile geliyorum, aklımı kaçırmaya değil beni de düşünün :) bana uzak fizban ve jankis in evine yakın olun :-)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evim dolu sayılır! yazlıktan kız arkadaşım var ehe ;) o yüzden unutun siz boş ev mev :-)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 *!coldwind omuzda ege plajın yolunu tutmuşlardır*[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Öne çıkan mesajlar