Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben valla Çeşmede Guzel Bır Tatil Yapacam 2 ay Fılan Kalıcam Siz Neler Yapacaksınız.... Yanı pc yi Goturme İhtimalim %45,2 Ama Olsun Bulurum Bir yolunu Fırsat Bulursam pc'ye Tabi :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kuşadasında yapıcam yazlıkta olacak snrm eskiden 1 haftalığına tatil köyüne giderdik :( bilgisayarı götürme kendi elimde yani %100 ama köpek alırsam snrm düşe biraz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 öSS bitsin okuluzdanda hayırlısıyla bi mezun olursak temmuz başı arkadaşlarla güzel bi otelde 1-2 hafta kalmayı planlıyoruz. Sonrada yazlıkta geçiricem her sene olduğu gibi rutin bir şekilde :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 aLanyada yazLIkta oLacam butun yuzerim artIk arada cafeLere giderizde Uo hayatImIz bitti :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bodrum-cesme arasinda gidip gelerek tatil yapacagim. pc filan goturmem hergun sabahtan aksama kadar ofiste bakisiyoruz zaten kendileriyle , o kaliversin :) 20'sinde yola cikiyorum hayirlisiyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tatilimi yaz okulunda geçireceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Walla biz arkadaşlarla kararlaştırdık, eğer öss faciasından yara almadan kurtulursak, bodrum fln gitcez 3-4 kişi.. ense büyütces biraz. pansiyonda bile kalmaya razıyım(!) nasıl olsa otelle pek işimiz olmayacak! sabah çıkıp akşam girecez ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 10 gün sonra(hatta 9) Ayvalığa gidiyorum 25-30 gün boyunca tek başıma kalcam (ehe) sonra bi 15-20 gün de ailecek falan kalacaz cafe den buraya ulaşacam tabi :) güzel olacak herşey güzel.. before öss tabi :) fiz eve sulanma boş diye.. komşular sux yani ehe :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Justin, 10 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki: evde 2 bilgisayarla birde uo da char kasarak bazen pepelek fm de yayın sıralarımda yayın yaparak laptop alırsam takılırız biyere giderim[hline]cRn İyi İyi o da Guzel Bende Ondan İstiyorum uo Suz Kendimi Kotu Hıssedıyom ama Olsun napalım orda Baldırı çıplak Dolu :D eeuheheuheuhehue Belki unuturuz :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: fizban, 10 June 2003 19:03 tarihinde demiş ki: sarımsaklıda öss mağduru olaraktan yatarak, içerek ve bol hadde eğlenerek geçirecem. acımam, evine yavşarım[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! mmmmm[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Londra daha sonra Amsterdam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 herhalde ağustosa kadar buralardayım ben ağustos gibi Datça'da Bade ve Can Baba festivalleri var onlara gidecem :) kışında bi avustralya yaparım:P[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Absolut, 10 June 2003 19:10 tarihinde demiş ki: Londra daha sonra Amsterdam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli OoooO Bu Beni Aşar Sana İyi eylenceler Dılerım Ama Super Senınkı eheuheuheuhe :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 walla sarımsaklı çok kalabalık oluyordu? pek güzel değil sanırım oralar ;) boşver, sizin ev bizimkine uzak hiç gelmeye bile kasma[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 aywalıa gidiom. aha su yukardakının mekana..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 amsterdam gaytet sexi bir şehir severim şehrin adının içinde var bir kerem ama bir o kadar da cenabet şehirsdir yani neyle başlarsa öyle bitiyor be hoca[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 He Valla Ole :D amsderdamın mına koyam size Bişi Olmasın :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benim için tatil yok büyük ihtimalle 2 ay çalışacam ve ağustos ortasında da dersane başlayacak yani babayı yedim tek tesellim 1 haftalık da olsa geçireceğim Kınalıada geceleri olacak inşallah[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ayvalikta rahat bi sekilde huzur icinde gecircem tatilimi oss ye enerji depolicam bu arada sarimsakli bostur o zmnlar ya kimsecikler yoktur harbi dadanma fiz hatta biz bile sana geleblilrz:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben arturda geçiricem tatilimi. Bilenler için ayvalık yakınında bir yer. Artık bol bol ayvalık damar'ı yaparız. coldwind le sözümüz var zaten.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Öce on gün Antalya ya sonra 4 hafta italya ya sonra 2 haftaa bodrum... Sona tatil bitti zaten... Buon Viaggio!![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 İlk başta biraz Bayramoğlu yazlıkta Sonra Fransa'ya gitcem Sonra döünce biraz işim var Sonra Belki Bodrumaaaaaa Belki İstanbul'daaaaaa... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eh görüşürüz o zaman bu gidişle paticik ayvalık zirvesi yaparız yani.. ben, fizban, xechelon, jankis, mortis, palin, rogman ve estel son kadro. aman abi tatile geliyorum, aklımı kaçırmaya değil beni de düşünün :) bana uzak fizban ve jankis in evine yakın olun :-)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evim dolu sayılır! yazlıktan kız arkadaşım var ehe ;) o yüzden unutun siz boş ev mev :-)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 *!coldwind omuzda ege plajın yolunu tutmuşlardır*[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar