Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gicik oldum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harddisk'imin gocecegini tahmin ettigim uzere gittim bugun yeni bir hdd aldim. motherboard'imla gelen 'sata' kablosunun oldugu aklima geldi ve oradan kablo almadim. Eve geldim tam harddisk'i bilgisayara monte edecekken, ' ee bugun guc kablosu nerede? ' gibi bir soruyu kendime yonelttim, kudurdum eheh. motherboard'lar (destekleyen) ile kac tane guc kablosu veriyorlar hdd icin, aklinda olan var mi? cikip nobetci bilgisayarci falanmi arasam :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Mesaj tarihi:
Gıcık olunmaz doğulur heh , nöbetçi bilg. yok ha bide yarın açık olmayabilir 1 gün daha bekleyebilirsin[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Mesaj tarihi:
yarin acik olmadigini tahmin ettigim icin dert edindim kendime gece gece :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Mesaj tarihi:
anaaa du du du ben yarın mp3 player alacaktım mavibilgisayardan bi dakka açıktır inşallah![signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Mesaj tarihi:
haha aynı olaya yakın benimde başıma geldi arkadastan scannerini aldım ödevleri taratmak icin cd sini aramaya üsendi nasıl olsa netten bulurum verme dedim =) bulamadım...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
demek ki önceden tüm olasılıkları düşünüyormuşuz..

laf aramızda ben de wireless katrın driverını internetten bulabileceğimi düşünerek cdsini aramamıştım, tabii ki bulamadım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 13 Şubat 2005 09:22 tarihinde demiş ki:
cd rom unu feda et?

serial ata :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Mesaj tarihi:
Birazdan cikip bakacagim, yeni uyandim daha :p umarim acik bir bilgisayarci bulurum.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Mesaj tarihi:
bulursun kesin..
bize aynı şey cd-rw da olmuştu..
heyecan yaptık eve geldik kasayı açtık takacaz..ana kablo yok..
çok kötü bir durum..
hani içinde patlama derler ya ondan oluyor aynen..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
  • Yeni Oluştur...