Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Harddisk'imin gocecegini tahmin ettigim uzere gittim bugun yeni bir hdd aldim. motherboard'imla gelen 'sata' kablosunun oldugu aklima geldi ve oradan kablo almadim. Eve geldim tam harddisk'i bilgisayara monte edecekken, ' ee bugun guc kablosu nerede? ' gibi bir soruyu kendime yonelttim, kudurdum eheh. motherboard'lar (destekleyen) ile kac tane guc kablosu veriyorlar hdd icin, aklinda olan var mi? cikip nobetci bilgisayarci falanmi arasam :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Gıcık olunmaz doğulur heh , nöbetçi bilg. yok ha bide yarın açık olmayabilir 1 gün daha bekleyebilirsin[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yarin acik olmadigini tahmin ettigim icin dert edindim kendime gece gece :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 anaaa du du du ben yarın mp3 player alacaktım mavibilgisayardan bi dakka açıktır inşallah![signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 haha aynı olaya yakın benimde başıma geldi arkadastan scannerini aldım ödevleri taratmak icin cd sini aramaya üsendi nasıl olsa netten bulurum verme dedim =) bulamadım...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cd rom unu feda et?[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 demek ki önceden tüm olasılıkları düşünüyormuşuz.. laf aramızda ben de wireless katrın driverını internetten bulabileceğimi düşünerek cdsini aramamıştım, tabii ki bulamadım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cd rom u devre dışı bırak onu bağlasana niye uğraşıyorsun yarın alırsın bi kablo[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Volfied, 13 Şubat 2005 09:22 tarihinde demiş ki: cd rom unu feda et? serial ata :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Birazdan cikip bakacagim, yeni uyandim daha :p umarim acik bir bilgisayarci bulurum.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bulursun kesin.. bize aynı şey cd-rw da olmuştu.. heyecan yaptık eve geldik kasayı açtık takacaz..ana kablo yok.. çok kötü bir durum.. hani içinde patlama derler ya ondan oluyor aynen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cok guzel anlatmissin cthulhu :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar