Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 İsrail'de çalışan ve yaşayan birileri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 sharky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 israil pasaporta mühür vurdumu, iran almıyormuş içeri seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 iranda pasaportu vurduruncada israil almıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Feamer said: israil pasaporta mühür vurdumu, iran almıyormuş içeri seni + rap verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 2012'de bi yil calistim ben tel aviv guzel bi yer ortadogunun gobeginde hic ortadogu gibi hissettirmiyo baska bi yerini merak edip gitmedim acikcasi ama uzun vadede yasanir mi bilemedim bi yil yetmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 iran'da vurdurursan asiliyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 İki ülkeye birden seyahat etmesi gerekenler emniyete bi dilekçe verip ikinci pasaportu alabiliyor, irana girişte yalnızca ikinci pasaportu kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 hep marijuana ve seksmis diyolla. bi de yoga spor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ortamlarda film cekmeye geldik dersiniz, kim ne bilcek? http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/argo-poster-ben-affleck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar