Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

kaçırdıkları paraları geri koysunlar. her yıl 3 milyar dolar kara geçelim[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Bi gün zaten herkez ölacak. :D Buna neyin sebep olduğu pek önemli değil :D
Yurdum İnsanı dedikleri böyle bişi oluyor sanırım :)[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

ewet yurdum insanı da aynı senin benim gibi oyle bir insan oluyor.Napalım simdi olelim mi? hay kıl sinir tuy ne warsa oluyorum bu yurdum insanı lafına cok asagılayıcı bir kelime.farkında olmadan biraz dusunduunde hem karsındakini asaılamısh hem kendini asaılamısh oluosn aslında.
Ben de icerm gunde yarm paket sigara ve hepimiz bir gun olecegiz.Ben belli bir yasıma kadar da bırakmayı dusunmemekteym.Sporumu da yapıorm sigara mı da iciorm.Nasıl olcak bu ish bole. Oluyo ishte.Hay sinir oldum yine yurdum insanı diye gorunce..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quel-Thul, 10 Şubat 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
said:
EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Bi gün zaten herkez ölacak. :D Buna neyin sebep olduğu pek önemli değil :D

-1

Neye -1 verdin anlamadım :) Ben kendi görüşümü söledim. Gerçekten nasıl öleceğim pekönemli değil. Bunu değiştiremedikten sonra.Yani bu benim fikrim :)
[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...

[Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 10 Şubat 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içenler burda diyor ki
madem ölücez neden sigara içmeyeyim?

iyi o zaman madem ölücez, veba, aids, kanser gibi hastalıkları boşverelim.
madem ölücez neden veba olmayayım?
madem ölücez hastaneleri de kapatalım, doktorların işi ne?
madem ölücez trafik kurallarını da kaldıralım, trafik kazasında ölürürüm ne güzel?

sigarayla "madem ölücez"i bu kadar yanyana getirmek istiyorsun hemen git kendini camdan at öl intihar et.

sigara sadece öldürmez.
bunun akciğer kanserine kadar bir sürü hastalığı var.
bir sağlıklı yaşamak var
bir de eziyet çekerek yaşamak var.

madem ölücez çok doğru, ama sağlıklı yaşamak varken sağlıksız yaşamak salaklık oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...