Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Türkiye' de 110.000 kisi sigaradan ölüyor.. Buradan..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bilioz. Bariz bişe bu zaten.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 naapalım yani ,sigarayı mı bırakalım..)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 neden olmasin...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kaçırdıkları paraları geri koysunlar. her yıl 3 milyar dolar kara geçelim[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Vay bea 110.000 kişinin içine girces...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi gün zaten herkez ölacak. :D Buna neyin sebep olduğu pek önemli değil :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Bi gün zaten herkez ölacak. :D Buna neyin sebep olduğu pek önemli değil :D Yurdum İnsanı dedikleri böyle bişi oluyor sanırım :)[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hiç bişeyi değiştirmez bu napalım..[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ohh içmiyorum rahatim *! Yeşil Aycıyım, Yeşil Aycısın, Yeşil Aycıyız,* Sigara İçmeyelim , İçenleri Uyaralım.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ewet yurdum insanı da aynı senin benim gibi oyle bir insan oluyor.Napalım simdi olelim mi? hay kıl sinir tuy ne warsa oluyorum bu yurdum insanı lafına cok asagılayıcı bir kelime.farkında olmadan biraz dusunduunde hem karsındakini asaılamısh hem kendini asaılamısh oluosn aslında. Ben de icerm gunde yarm paket sigara ve hepimiz bir gun olecegiz.Ben belli bir yasıma kadar da bırakmayı dusunmemekteym.Sporumu da yapıorm sigara mı da iciorm.Nasıl olcak bu ish bole. Oluyo ishte.Hay sinir oldum yine yurdum insanı diye gorunce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nasıl olsa hepimiz ölcez..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 110bin kişi abartı deilmi yaw?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: silverhelm3, 10 Şubat 2005 16:20 tarihinde demiş ki: nasıl olsa hepimiz ölcez.. ama en azindan sigara içenlerden geç..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kimin kimden önce gideceği hiç belli olmaz :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nerden biliyosun ne zman ölüceğini??[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Bi gün zaten herkez ölacak. :D Buna neyin sebep olduğu pek önemli değil :D -1[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cuma günü saat 4 ü 20 geçe melekler söledi...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Quel-Thul, 10 Şubat 2005 16:24 tarihinde demiş ki: said: EomerMcEwan, 10 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Bi gün zaten herkez ölacak. :D Buna neyin sebep olduğu pek önemli değil :D -1 Neye -1 verdin anlamadım :) Ben kendi görüşümü söledim. Gerçekten nasıl öleceğim pekönemli değil. Bunu değiştiremedikten sonra.Yani bu benim fikrim :) [signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 10 Şubat 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 katılmıyorum demek istedim -1 le :] tabi istediğin şekilde ölebilirsin ssen sorumlusun kararlarından ama bunu unutma[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Quel-Thul, 10 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: katılmıyorum demek istedim -1 le :] tabi istediğin şekilde ölebilirsin ssen sorumlusun kararlarından ama bunu unutma +1 :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sigara içenler burda diyor ki madem ölücez neden sigara içmeyeyim? iyi o zaman madem ölücez, veba, aids, kanser gibi hastalıkları boşverelim. madem ölücez neden veba olmayayım? madem ölücez hastaneleri de kapatalım, doktorların işi ne? madem ölücez trafik kurallarını da kaldıralım, trafik kazasında ölürürüm ne güzel? sigarayla "madem ölücez"i bu kadar yanyana getirmek istiyorsun hemen git kendini camdan at öl intihar et. sigara sadece öldürmez. bunun akciğer kanserine kadar bir sürü hastalığı var. bir sağlıklı yaşamak var bir de eziyet çekerek yaşamak var. madem ölücez çok doğru, ama sağlıklı yaşamak varken sağlıksız yaşamak salaklık oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sigara parmak koparır , kol , bacak alır Affetmez...[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sigara sağlığa zararlıdır içmeyin...[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eskiden duman avcısıydım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar