tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cevrimci cevrimci dısı ayarı nerden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 en tepede durumum diye bir şey var.. ona basıyorusn.. ama çevrimdışıyken mesaj atamıyorsun..icq gibi değil.. +cevrimci dışı diil cevrim dışı =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Şubat 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 buldum tesekkurler. eger ilgilenen olursa kişiler-kişileri sırala ordan kendinize en uygun sıralama sekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bende online olamıyorum.illaki yeni surum cekmek ıstıyor.Msn 6.2 memnunum 7.0b istemiyorum.Bunu halledebilecek biri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dun aksam catur cutur baglanıyordu sabah actım yeni surum ıstıyor msn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o yeni sürüm 7.0 değil.. 6.2ye güncelleştirme yapıyor sadece.. güvenle çek..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Cthulhu soruyu yanlış anlamışsın sanırım :) Edit : Yukarda türkçesi söylenmiş bende ingilizce kullananlar için söyliyim. Contacts ----> Sort contacts by ----> Online/Offline status [signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 13 Şubat 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: pc3Dfx, 13 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki: Bende online olamıyorum.illaki yeni surum cekmek ıstıyor.Msn 6.2 memnunum 7.0b istemiyorum.Bunu halledebilecek biri varmı? Yok ya ben bunu cevapladım =) Dün bana da aynı şey oldu ben de aynı isteksizlikle mecburen indirdim bir baktım 6.2ye güncelleştirme yapmış..icq sorusunu yanlış anladım o doğru da bunu doğru anladım :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Şubat 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar