Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Orjinal adı Singwa hamgge kore yapımı harika bir film , korede şuan en iyi gişe yapan filmler arasında 2. sırada. Konusu: İnsanları seven bir ölüm meleği Gang Rim (Ha Jung-Woo) ölen Ja Hong’a (Cha Tae-Hyun) öbür tarafa kadar eşlik eder. Öbür tarafta ise, ölen kişilere 49 günlük bir sürede 7 denemeden geçirilir. O sürede, insan işlerine karışmaması gereken ölüm meleği Gang Rim ister istemez bir insan olan Ja Hong’un işine karışır. IMDB ben etkilendim baya , paylaşmak istedim.Bazı sahneler ağlamalık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Google Play wishlist'e attim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 geçen gün izlemiştim ben de bunu. cezalar ve tasvirleri çok hoş olmuş böyle hem çocukların hem de bizim gibilerin izleyebileceği bir şey çıkmış ortaya. ben aslında aa Tae-hyun Cha oynuyomuş özlemişim adamı diye açmıştım ama film daha ön plana çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 SInemalarda var mi? Varsa merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 abi ben malum yerlerde seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar