BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Haftaya 2.5 gün kadar Amsterdam'a gideceğiz arkadaşlar, asıl amacımız konser izlemek de ilk gün öğleden sonra ve 2. gün akşama kadar kesin %100 görülmeli diyebildiğiniz yerler nereler olur? Benim odak noktam konser olduğu için gündüz yorulmadan, ayık şekilde gezmek istiyorum :) ama çok da yorulmayayım filan. böyle fantastik bir durum...
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 orada ne olacak mantar vardir kek vardir..
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 abi adam hareketsiz hayatina hareket getirmek istiyor belki..belki mucizevi birsey olacak senko ilk mantarinda acilacak gonca gul gibi..kabugunu kiracak..basi amsterdamda ayagi cekya-tda bulacak..
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Amsterdamda kesinlikle gidip görmelisin diyebileceğim bi yer yok. Sex müzesi vardı ünlü caddesinde işte. Orası ilginç. Onun dışında kek ye, hash iç falan.
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 mantar bende kafa yapmadı ya, hafif bi sersemlik, boş boş etrafta dolaşma o kadar.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 gelirken tohum getirirsin terazine abanirim
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 nasıl yok ya :( kafana göre takıl mı diyorsunuz? kek mek o olaylara girmeyi planlamıyorum. Ayık olmam lazım :)
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bir suru yer var ilk defa geliyosan. ha ben tarih sanat mimari vs alakam olmaz diyosan tabi yok git ot ic bi kafede
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 WaNTeD said: bir suru yer var ilk defa geliyosan. ha ben tarih sanat mimari vs alakam olmaz diyosan tabi yok git ot ic bi kafede tam tersi, tarih sanat severim :) senko said: konser kimin Liam Gallagher
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 senko said: rory gallagher olsa gelirdim :P Ölüm tarihi ve yeri: 14 Haziran 1995, Londra, Birleşik Krallık ruh cagirmayi biliyorsan yorulmana gerek yok sanirim..
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 eyyy rorry geldiyseen caaal.. ouja nin headphone girislisi var mi acaba..
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bu bebe konser mi veriyomuş ? http://shameless.wikia.com/wiki/Liam_Gallagher_(US)
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 qomiq deyiL liam mı noel mi tartışması mı yapsak ya . rory diyen eleman noel demek istemiş herhalde.
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 BiTcH_oFBaT said: nasıl yok ya :( kafana göre takıl mı diyorsunuz? kek mek o olaylara girmeyi planlamıyorum. Ayık olmam lazım :) ayık olmak istiyorsan sativa dsaşldjasşldjkasş
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 goldbären said: qomiq deyiL liam mı noel mi tartışması mı yapsak ya . rory diyen eleman noel demek istemiş herhalde. http://www.youtube.com/watch?v=LsRmQE58hHg
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 tamam kardeş biliyoruz da ölü yani herif. komikli şakaysa komik değil. sen evden işe işten oyuna oradan yatağa yapmaya devam et bu asosyal kafayla ! ! ! !11
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 hişş asma suratını gel, birlikte asosyal olalım.
Öne çıkan mesajlar