BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Haftaya 2.5 gün kadar Amsterdam'a gideceğiz arkadaşlar, asıl amacımız konser izlemek de ilk gün öğleden sonra ve 2. gün akşama kadar kesin %100 görülmeli diyebildiğiniz yerler nereler olur? Benim odak noktam konser olduğu için gündüz yorulmadan, ayık şekilde gezmek istiyorum :) ama çok da yorulmayayım filan. böyle fantastik bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ne konseri vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 orada ne olacak mantar vardir kek vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 sen calissana, ne gidecen kosere senkoi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 abi adam hareketsiz hayatina hareket getirmek istiyor belki..belki mucizevi birsey olacak senko ilk mantarinda acilacak gonca gul gibi..kabugunu kiracak..basi amsterdamda ayagi cekya-tda bulacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Amsterdamda kesinlikle gidip görmelisin diyebileceğim bi yer yok. Sex müzesi vardı ünlü caddesinde işte. Orası ilginç. Onun dışında kek ye, hash iç falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Kaybol sokaklarda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 mantar bende kafa yapmadı ya, hafif bi sersemlik, boş boş etrafta dolaşma o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 gelirken tohum getirirsin terazine abanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 nasıl yok ya :( kafana göre takıl mı diyorsunuz? kek mek o olaylara girmeyi planlamıyorum. Ayık olmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bir suru yer var ilk defa geliyosan. ha ben tarih sanat mimari vs alakam olmaz diyosan tabi yok git ot ic bi kafede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 konser kimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 WaNTeD said: bir suru yer var ilk defa geliyosan. ha ben tarih sanat mimari vs alakam olmaz diyosan tabi yok git ot ic bi kafede tam tersi, tarih sanat severim :) senko said: konser kimin Liam Gallagher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 rory gallagher olsa gelirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 senko said: rory gallagher olsa gelirdim :P Ölüm tarihi ve yeri: 14 Haziran 1995, Londra, Birleşik Krallık ruh cagirmayi biliyorsan yorulmana gerek yok sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ouija'mı aldım geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 eyyy rorry geldiyseen caaal.. ouja nin headphone girislisi var mi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bu bebe konser mi veriyomuş ? http://shameless.wikia.com/wiki/Liam_Gallagher_(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 qomiq deyiL liam mı noel mi tartışması mı yapsak ya . rory diyen eleman noel demek istemiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 BiTcH_oFBaT said: nasıl yok ya :( kafana göre takıl mı diyorsunuz? kek mek o olaylara girmeyi planlamıyorum. Ayık olmam lazım :) ayık olmak istiyorsan sativa dsaşldjasşldjkasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 goldbären said: qomiq deyiL liam mı noel mi tartışması mı yapsak ya . rory diyen eleman noel demek istemiş herhalde. http://www.youtube.com/watch?v=LsRmQE58hHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 tamam kardeş biliyoruz da ölü yani herif. komikli şakaysa komik değil. sen evden işe işten oyuna oradan yatağa yapmaya devam et bu asosyal kafayla ! ! ! !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 hişş asma suratını gel, birlikte asosyal olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar