Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22.000 KM'de gelen bakım uyarısı.


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,
vivavale said:

Bakım yapıldığında bakım km sini sıfırlamamış olabilirler.


Bence de bu!

Saygılar.


Bakım 20000km de yapıldı gösteriyor ama 300-400km öncesine kadar hiç bir uyarı vermedi, sıfırlanmamış olsa geçmiş 1700km de vermesi gerekmez miydi?
Mesaj tarihi:
Bakima girmistir de atiyorum balatalar once erimistir falan onun icin bakima gotur diyodur araba. Ya da gorunmeyen bi problem vardir. Com porta takilan zimbirtilardan al telefon aplikasyonundan bak nedenine
Mesaj tarihi:
Yeni arabalar bakim km'leri kullanima gore ayarliyor kendini. Bazisi 8k da yanar 10k,12k...degisiyor. Bence bakima goturmemis bile olabilir. Ya da fix ise bakim km saati su olabilir : Arabanin ilk bakimi 12k'dir. 10k gecince yanmistir iste.

He peugeot. Bayiden almissin o zaman unutmuslardir iste ve 22k'da yanmistir. Ilk bakim 12k 2. Bakim 10k Gecince yanmistir diye bir senaryo yaziyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...