Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Deneyen varmı bunu ya, biraz izledim bugün baya zor ve eğlenceli. Grup olarak oynamak lazım. konu falan yok zaten videoyu izleyin biraz anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 hand sim diyince neler ummuştum oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 clickbait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 indiriyor şimdi denedikten sonra yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=kVZL0BbE9OI lirik oynarken izlemiştim baya eğleniyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 ne mal la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 bi 10 dk uğraştım baya zor kontrolleri. tabancayı ayrı tutacan şarjörü ayrı tutacan içine yerleştirecen, tetiği kaldıracan nişan alıp ateş edicen. ölme eşeğim ölme modu olmuş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 düşünce güzel de controller çok kötü gibi duruyor. surgeon simulator var onun controller bundan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 arada giriyorum 10 dk çıkıyorum. artık envayi çeşit silahla ateş edebiliyorum da nişan alması hala çok zor. beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 https://media.giphy.com/media/1ecijSSplLBSw/giphy.gif qwop geliyor aklıma bunları gördükçe lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 yanında da klavyeden tuşa basan varmış ilk defa fark ettim fsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 31 de var mı >:D< mouse 1 + ileri geri ileri geri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar