Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bakın azeroth un geçmişini bilmeden atıp tutanlara sesleniyorum 'bilmemek deil örenmemek ayıp' gidin bi level dergisi alın bu aykinde azeroth un taaa titanlardan hatta burning legion falanlara kadar uzayan hikayesi var isterseniz bi alın okuyun...[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 BEN OKUDUM ÇOK GÜZEL FİLMİ BİLE ÇEKİLİR YANİ[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o degil de baslikta lutfen falan deyip kibarlik yaptiktan sonra girince insanlari azarlamak nedir?[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu birileri yazmıstı burda cok guzel ve ayrıntılı bir yazıydı..aramaya inanarak bulabilirsiniz dergi falan almaya gerek yok..yani en fazla 10 dk ararsınız ki bu bile dısarı cıkıp dergi almaktan daha az bi surede yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Blizz'in web sayfasında story diye bir kısım var ordan okuyabilirsiniz ayrıca.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 genel konuşmasak, eğer kastetmek istediğin biri varsa ona özel mesaj yollarsın burda duyuru gibi şeyler ile ne kast ettiğini anlamadım. bu konu daha önce açılmıştı: http://forum.paticik.com/view.php?id=112868 ayrıca zaten paticik altında Türkçe'ye çevrilmişti detaylı bir şekilde istersen sen de onlara bakabilirsin: Detaylı Warcraft Tarihi Warcraft Tarihi Warcraft Tarihi 2: Frozen Throne[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ek$iSözlükte, warcraft evreni yazarak da bazı bilgilere ulaşabilirsiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 burda da ulaşabilirsin gördüğün gibi :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar