Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 15 Şubat tatil olsunnnnnnnn!!!! duyan yokmu birisi tatil yapsın 15 Şubatta okulları !![signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aha oldu peki =) susmakla değil çeneyle oluyor bu iş.saçmalamıyorum ki olm ben fazla. gelip geçiciler de çok nadir oluyor. sap gircez gene pehh neyse sorun değil boşver.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 doruk rezil olcak yanımız mı kalmış peh. 2 sene önceki olay zaten. Artık yapmıyorum ööle şeyler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi bu okulların yarın acılması herkesin psikolojisini bozmus anlaşılan :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hehe tum saplar alemının kutlu olsun.[signature][hline]Indinolla
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valla benim okulum yok yarın bana diyorsan ünideyim ben[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kutlu olsun bnm de...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tamam hehe kızma ben gördüğümü söyledim =) allah kolaylık versin :D[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :(
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 saplık bayramımız kultu olsun :tebrikz:[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Serdar bırak bu işleri çıkalım dışarı kardan Hödük yapalım baktım yine deli gibi yağıyo..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yeni bir saplar günü daha yaklaşıyor :-p saplar birliği kurulduğu zaman ben buralarda yoktum ama yinede sizdenim sonuna kadar sapız :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: CrayTotem, 06 Şubat 2005 20:34 tarihinde demiş ki: ''aaa meme uçları çıkmış kızın'' diye bağırırsan rofl! prawler sana tapmayan ölsün hoca ya:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 unutmamışlar bizi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 10 gün önceden yazmıssın ama kutlu olsun bari..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 daha 14 şubata kaç gün var millet başladı gene "aşıklar bıdı bıdısı sevgilinizle mum ışığı romentizm borbag sapsın borbag sapsın borbag sapsın borbag sap kalacaksın" demeye(bir süre sonra algılama değişiyor:)) her seferinde "bu 14 şubatı da yırttık" diye avutuyorum kendimi ama nereye kadar...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05Üyesi
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 saplar gününüzü kutlarım, nice saplar gününe.. :P[signature][hline]jan d.
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sapım bazen mutluyum bazen hüzünlü ama bildiğim bişey var ben sapım.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 boşver ya en güzeli.[signature][hline]jan d.
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 15 şubat kutlu olsuuuuunnn!!!!!![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
555 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hepberaber[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sen 14 şubatı kutlayabilirsin ama XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 en azından 14 şubat pazara denk gelmıor.Acı cekmıcez[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sapım sapsın sap[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Cintonik benden önce atmış sustum :) [signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana [Bu mesaj Suark tarafından 06 Şubat 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 offf bu sefer bende sapım... =/[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Öne çıkan mesajlar