affb12 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sizce en iiyi class hangisi? Ben sahsen Druid sewdim (fakat bu arkadas sadece heal icin mi onemli pvp de heal mı druid) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 druid en kötüsü be. mage ya da rogue derim ben. paladin olabilir. warlock gelir sora hunter var. ama druid emer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 En iyi class kişiye göre değişir. En iyisini sorarsanız bana göre Shaman. Benim en çok beğenip oynadığım class Mage ve Rogue.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en iyi class diye birşey yok kafanıza sokun artık açmayı bırakın şu aptal topicleri.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sana göre "aptal" olabilr insanların fikrine saygı duymalısın yeni baslicam ve insaların fikrini orenip kafamadaolcup bicmek istom kardesim arkadasım istemiosan cwp yazmasıın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne saygı duyması ya gözünü seviyim ara bak her şu class bundan dahamı iyi topicinde hepsi farklı açılardan iyi demiş insanlar. eğer sana bir oyunda "en iyi class" diye birşey olması mantıklı geliyorsa neden diğer classları koymuşlar bir düşün ha buna rağmen en iyi class diye birşeye inanıyorsan. turn your brain on.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Herkese görre degisir dedim ya insanların fikrini ogrenmek istiyorum . topic imi beyanmiyosan nie girip sayfaya bakiosun soruma cwp wermiceksen we bana yardımcı da olmicaksan ki olmiosn burda adını tekrarlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 daha once ne tarz mmorpg oynadin bilemem ama bu oyunlar genelde takim bazli oyunlardir kishisel dusunmemen gerekli. ayni zamanda oyunlar devamli yenilenir bugun en iyi class olan shaman 2 patchte maymun edilir, ahanda diye aglarsin. warrior 2 patch once oyundaki en saglam classti bi video ile ogle bir nerf yedi ki 2 patchtir duzetemediler. o yuzden ne oynamak istiyorsan oyna shu anki dengeler asla sabit kalmaz. shu an icin diyorsan ve pvp yapicam diyorsan rogue ac. ha 2 ay sonra ac lerin seklini deyishtirriler plate heavy armor olur rogue ler pierce / slash vurur heavy armora sinek isirigi gelir tanklar maymun eder ayri konu. heavy e magic vurn gelir mageler warriorlari kuzu kizartma yapar o da ayri.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 12 Şubat 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence de en iyi class diye birşey yok... ama saygı duymak lazım...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tesekürler... bazı "aptallara" ibret olsun ornek alsınlar cevap boyle werilir tesekurler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar sizce diyorum fikrinizi istyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 her ne kadar senin aptal olup olmadigini bilmesek de, sen de sana aptal diyen adamin aptal olup olmadigini bilmeden ona aptal demissen bile bunu da goz ardi edelim, bu tarz konular cok fazla oldu. biraz arama yapsan zaten bu konular cikardi. arkadasin ikinci tepkisiyse yukarida bi mesajda dendigi gibi oyunda en iyi diye bi sey yok. olsa bile bu o kadar goreceli ki burada alacagin cevaplar tamamen 8 class'a dagalmis durumda olacak. (8 tane mi vardi, kac tane vardi unuttum...) baska bi boyutuysa olayin, madem bi istatistik istiyosun, arastirmacisin, bu is arastirmadan olmaz... burda bize soracagina, ki daha once konusu acilmisti ararsan onu da bulursun, hazirlanmis istatistiklere bakarsin. ozellikle PvP server'indaki istatistiklere. yine diger mesajlari acip baksaydin gorecektin ki shamanlar ve paladinler diger siniflara gore daha fazla tercih edilmis. ancak delidumrul'un dedigi gibi blizzard surekli dengeler icin ozelliklerle oynuyo. bu her dakika farkli bi seyin gecerli oldugu anlamina gelmiyo. bedava uo shard'larindaki gibi kafalarina gore de degistirmiyolar. mesela en son paladin'in healing buyusunun ayarsiz oldugunu farkettiler ve bunu duzelttiler. artik eskisinden cok daha duzgun calisiyomus. (degisiklikten sonra karsima hic paladin cikmadi, bu da ise yaradiginin bi gostergesi sanirim) ayrica onumuzde warrior'lar icin degisiklik gelecek, bu soylendi ama degisikliklerin ne olacagi tam olarak bilinmiyo. sadece soylenen miss rate'in 9% olmasi gerekirken 13-14%lere cikmis oldugu ve bunun duzeltilecegi. onun disinda senin gidip tek tek siniflar hakkinda bilgi sahibi olman lazim bunun icin de siteyi oku. zaten goreceksin ki rogue, shadow priest, hunter solo oyunda iyiler. ayni sekilde healing ozelligi olan siniflar (druid, paladin, priest, shaman) digerlerinden daha fazla on plana cikiyolar. amma velakin, bu oyun bi MMO oldugu icin, senin teke tek adam bulma ihtimalin cok dusuk. genelde grup savaslari oldugunu goreceksin. bu durumda solo oyunculardan sikilman muhtemel. grupta ise yarayan oyunculara bakman lazim. grup savasinda esas rolu ustlenenler ise crowd control (CC) ozelligi olanlar. damage dealer'larin basinda mage'ler geliyor. belli bi alana etki eden buyuleri yapabildikleri icin en cok onlar korunuyo. onun disinda grup savasinda on planda healer'larin oldugunu goreceksin. birincil genelde priest olmasina karsin, ikincil olarak druid'i de bu kategoriye koyabilirsin. zira shaman bu durumda genelde totem dikmekle ve paladin de on saflarda savasmakla mesgul olacak. bunlar goze batanlardi. bunlarin disinda cok gozumuz alistigi icin ya da farketmedigimiz icin kilit adamlar var. mesela warrior'lar on saflarda durup paladin veya shamanlarin ilerlemesini engellerler. rogue'lar priest, warlock ve mage'lerin aciklarini kollayip temizlemeye bakarlar. hunter'larsa uzaktan ok sallarlar. her ne kadar burda bi cumlede sarfetsek de bu siniflari, aslinda savasin tutunan siniflari bunlardir. savas ne bunlarsiz olur, ne on planda olanlar olmadan olur... simdi soruna donecek olursak, bana gore cok sacma geliyo cunku hepsi iyi hepsi super, oynamayi bildigin surece. sahsen rogue kullandim, warrior kullandim, hunter kullandim, priest kullaniyorum. rogue'la ortaligi alt ust ediyodum, ama grup olaylarini anlamaya baslayinca sikildim. warrior'la sanirim ne oldugunu anlayacak kadar oynadim ve biraktim. hunter ise kullanmayi bilen icin iyi, ama karakteri ogrenmesi baya bi zor. teke tek lvl 40 civari pvp gordum, ama normal server'da oldugu icin fazla karmasa olmamisti. su an shadow priest'im var, pvp server'inda ve hayranim. sadede gelecek olursak, karakter boyle secilmez arkadasim. acip okursun, buyulerine bakarsin, wow forumlarini okursun. ign forumlarini okursun. video izlersin. ozellikle video'yu ceken kisiyi takip etmektense orda kenarda kosede oynayan baska birini gozune kestirip takip et. napiyo, hangi durumlarda oluyo. kime karsi nasi davraniyo ona bak. video'yu ceken kendisi icin iyi olan kismini alip sana gosteriyo. sana istedigi gibi yansitiyo olayi. sen arkada olanlari takip et. gelip su su karakterin busunu gordum nedir diye soru sor, verilsin cevabi. ama gelip bu kadar genis cevabi olan bi soru sorarsan, insanlar ya benim gibi paragraf paragraf sacmalar, lafi dolandirip bi cevap vermeye calisir ya da kolay yoldan atar kafadan bi sey. kafadan atilanlarsa seni ne kadar dogru yonlendirir... senin takdirine kalmis. [Bu mesaj riglous tarafından 12 Şubat 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 *!kollarını sıvar* *!baltasını çıkartır* *!aquilanın kafasını yarar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nie helm of invulhede mi giyon ki dha server acilali 2 gun ondu nerden buldun[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 *!aquila kafasının yarılmadığını sanıyordur oysa çoktan ölmüş ve hayalet formunda dolaşıyordur*[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 neye gre en iyi onu bilmek lazım pvp pve ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en iyi kafa yarma kategorisinde Bonecrusher'i sectik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bonecrusher, 12 Şubat 2005 06:58 tarihinde demiş ki: *!aquila kafasının yarılmadığını sanıyordur oysa çoktan ölmüş ve hayalet formunda dolaşıyordur* Hayalet yalan en iyisi wisp.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 En iyi class diye bişey var tabiki. Hepsi dengeli olsa oyundaki classların dağılımıda dengeli olurdu ama cencus rakamlarına göre Alliance ın çoğu Paladin ve Rogue Horde da ise çoğunluk Shaman ve Rogue. Tesadüf mü her serverda bunların çoğunluk olması? :)[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 insanlarin oynayis bicimi arkadasim... onun icin rogue fazla. onun disinda pala ve shamani zaten acikladim. yoksa warrior'lar gayet de rogue'lari olduruyo duzgun oynadiklarinda. priest'ler gayet olduruyo rogue'lari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 odium bana healer class olmadan raid mobunu nasıl öldürüceğini anlat bende kabul ediyim en iyi class diye birşey olduğunu.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne saçma topic bu yaaa en ii clasmıs 2-3 kisi karsılıklı savasırken beyenmedigin druid sizi full gucle cıkarıyo savastan[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Düzgün oynayan biri her class la istediğini öldürebilir ama bu gerçek pvp de o class la eşit olduğunu göstermez. Priestler nası rahat öldürüyolar rogue leri? Diyelimki alliance priestsin ve sana bi undead rogue saldırdı. Direk öldün, hiçbir şansın yok. İster shadow ister holy ol istersen dünyanın en iyi oyuncusu ol farketmez. Solo takılıcam pvp de, kafama göre insan avına çıkıcam diyosanız en iyi class rogue. Kimse gruplarda yararlı olmak için class seçimi yapmıyor zatne. Oynayanların çoğu "kahraman" olmak için oynar grup için değil. Oyundan zevk almak istiyosanız sevdiğiniz bi class ı seçin. Ama ben pvp nin kralı olucam diyoarsanız Shaman,Rogue veya Paladin seçiceksiniz. Kimse bunların çok büyük bi tesadüf eseri 120 serverda da en çok oynanan class lar olduğunu, diğerlerinden pvp de güç bakımından farkı olmadığını iddia etmesin. Eğer pve de süper olucam diyorsanız warlock seçin. Milletin 20 kişi toplanıp öldürdüğü mobları tek başınıza öldürebilirsiniz. Ama yanınıza "doğru" pet yokken biri size saldırırsa işiniz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affb12 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cevap larınz icin tessekürler arkadaslar delidumrul ve riglous verdiginz bilgiler icin ayrıca tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 serverlarda çogunluk hordeda shaman rogue hunter alliancetada paladin rogue hunter daha sonra warrior vs geliyo ama hunter oluyo genelde en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar