xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Aldığımızdan beri acayip sevdiğim aracımızı otomatik vites alacağımız için satıyoruz. İlanı buraya da koymak istedim. 2004 model, 1.6 benzinli, 203bin km'de.Sahibinden.com ilanı burada ( 34800₺ ) Oradaki ilanda mevcut donanımı bildiğim kadarıyla seçtim, açıklama kısmında yazdığım sık sorulanlara cevaplarımı buraya da koyıyım: Sık sorulanlara cevaplar Seat Altea Stylance - 2004 - 200bin KM'de - Hiç bir değişeni yoktur, sadece taş sıçramaları ve bazı çizikler için rötuş boya yapılmıştır. - Şehirler arası 6 lt / 100 km, şehir içi 10 lt / 100 km yakıt tüketimi vardır. - 11 Kasım 2017'de son servis bakımı sırasında yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, ön diskler ve ön balatalar değiştirildi. - 8 Aralık 2017'de aküsü sıfır akü ile yenilendi. - Michelin Energy Saver lastikleri vardır, önümüzdeki kışa kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. - Aracımıza hiç LPG takılmadı, araç içinde hiç sigara içilmedi. - Arka koltuk diz mesafesinin genişliği ve yüksek tavanı ile oldukça ferah bir iç hacmi vardır. - Arka koltuklar tamamen yatabiliyor ve büyük hacimlerin taşınmasına imkan sağlıyor. - Yedek anahtarı, kullanım klavuzları ve tüm dökümanları mevcuttur. Aracımızın ilk sahibiyiz ve yıllarca severek kullandık. Otomatik vites araç alacağımız için satıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 14 yıl kullanıp satmak üzmüştür harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Cordoba almaya gittiğimizde bunu görüp baya beğenmiştim arabayı, ben istedim diye bunu almıştık. Daha yeni çıkmıştı o zaman. Gerçi hepimiz çok sevdik, iyi ki de bunu almışız dedik. Baya yaşanmışlığı var sonuçta, ister istemez duygusal bakıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 şehir içi 10 litre yakan araç zor satılır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Malesef, 10 lt biraz fazla günümüze göre. Ama o fiyata büyük araç isteyenler için genel problem yakıt konusu. Tüp taktırmayı tercih edebilir tabi. Ya da düzgün kullanımla 8'in altında kalabilir, biraz yukarı yuvarladım onu yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar