xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Aldığımızdan beri acayip sevdiğim aracımızı otomatik vites alacağımız için satıyoruz. İlanı buraya da koymak istedim. 2004 model, 1.6 benzinli, 203bin km'de.Sahibinden.com ilanı burada ( 34800₺ ) Oradaki ilanda mevcut donanımı bildiğim kadarıyla seçtim, açıklama kısmında yazdığım sık sorulanlara cevaplarımı buraya da koyıyım: Sık sorulanlara cevaplar Seat Altea Stylance - 2004 - 200bin KM'de - Hiç bir değişeni yoktur, sadece taş sıçramaları ve bazı çizikler için rötuş boya yapılmıştır. - Şehirler arası 6 lt / 100 km, şehir içi 10 lt / 100 km yakıt tüketimi vardır. - 11 Kasım 2017'de son servis bakımı sırasında yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, ön diskler ve ön balatalar değiştirildi. - 8 Aralık 2017'de aküsü sıfır akü ile yenilendi. - Michelin Energy Saver lastikleri vardır, önümüzdeki kışa kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. - Aracımıza hiç LPG takılmadı, araç içinde hiç sigara içilmedi. - Arka koltuk diz mesafesinin genişliği ve yüksek tavanı ile oldukça ferah bir iç hacmi vardır. - Arka koltuklar tamamen yatabiliyor ve büyük hacimlerin taşınmasına imkan sağlıyor. - Yedek anahtarı, kullanım klavuzları ve tüm dökümanları mevcuttur. Aracımızın ilk sahibiyiz ve yıllarca severek kullandık. Otomatik vites araç alacağımız için satıyoruz.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Cordoba almaya gittiğimizde bunu görüp baya beğenmiştim arabayı, ben istedim diye bunu almıştık. Daha yeni çıkmıştı o zaman. Gerçi hepimiz çok sevdik, iyi ki de bunu almışız dedik. Baya yaşanmışlığı var sonuçta, ister istemez duygusal bakıyor insan.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 şehir içi 10 litre yakan araç zor satılır gibime geliyor.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Malesef, 10 lt biraz fazla günümüze göre. Ama o fiyata büyük araç isteyenler için genel problem yakıt konusu. Tüp taktırmayı tercih edebilir tabi. Ya da düzgün kullanımla 8'in altında kalabilir, biraz yukarı yuvarladım onu yazarken.
Öne çıkan mesajlar