ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Yeni boardlar alacagim icin eski uzun kaykaylarimi satiyorum; Atom Pintail ve Quest Native Spirit Kick Tail Ikisi de gayet iyi durumda. Pintail'in bearingleri Bones Red (Abec 9) ile degistirmistim. Kicktail'da cok az bir wheelbite var. Ilgilenen veya yeni baslamak isteyen varsa iki board da fiyat/performans acisindan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Çok güzelmiş desenler. Keşke kaykaycı olsam dedirtti :) İyi satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 100 lira vereyim 2. sine evde kayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Ben sana 100 lira vereyim forumdan ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Şaka lan ne vercem en fazla 20 tl edersin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 sipeyskeyk said: Çok güzelmiş desenler. Keşke kaykaycı olsam dedirtti :) İyi satışlar.. tesekkurler :) valla turkiye'de cok yaygin degil ama oldukca eglenceli bir spor aslinda. kaykaya gore de cok daha basit. esim bile ilk denemesinde kapmisti olayi ki hic yatkin degildir boyle seylere. ileride gaza gelirsen durt beni, ufak bir ekibimiz var istanbul'da denk geldikce takiliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ver 20 tl ayrılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Abi Di ile görüş, 1 ay banlayacaksa seni 20 tl vereceğim. Ama 1 aydan önce açmak yok. Bu da foruma böyle bir hizmetim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 sen görüş ben kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Yaş kaç haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 longbow diye geldim kaykaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 kaç tl, fiyat yazmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Pintail icin 350, kicktail icin 300 dusunuyorum. Yas 31 bu arada bana sorulduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 desenler basariliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 verdiğin linklerde de aynı fiyata satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Ben de ona sasirdim sonra trye kargo muhtemelen cok tutuyodur dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 masa said: verdiğin linklerde de aynı fiyata satıyorlar Verdigim linkte kargo+gumruk $63. Ayni fiyata satiyorlar evet ama ayni fiyata gelmiyor ne yazik ki. Boardlarin boyu 1m, agirliklari da 3kg civari. Getirtmesi problem yani genel olarak. Kargosuz alabilen varsa elbette ki onu tercih etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar