Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 NBA tarihinin gelmiş geçmiş en büyük power forwardlarından Malone emekli oluyor iki kez çok yaklaşmasına rağmen kazanamadığı yüzüğü ve 1.liğe çıkamadığı sayı rekoruda olsada o herzaman postacı olarak zihnimize kazınacak yaani real dream teamin leattneri saymazsak son yıldızıda kaydmış oldu
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi günde ardarda üzülmezki bi insan :(
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spurs'e gitme ihtimali vardı pff ya keşke dönseydi bu arada kaynak nerden merak ettim.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kim kaldı başka eski topraklardan :[[signature][hline]jan d.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spurs'e gelse şampiyonluk garanti oluyodu ama ben spurs'den soğuyacaktım oh be herif yüzüksüz gitti nası mutlu oldum, çirkef herif ya. ama stockton'a üzülmüştüm o ayrı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 niye bu kin sabo :][signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh adam bu kadar meşhur bi yüzük takamadı[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: LvL_Sabo, 12 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: spurs'e gelse şampiyonluk garanti oluyodu ama ben spurs'den soğuyacaktım oh be herif yüzüksüz gitti nası mutlu oldum, çirkef herif ya. ama stockton'a üzülmüştüm o ayrı alla allaa bugün 2 kere bi yaşıma daha girdim.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Karl Malone gibi NBA tarihine damgasını vurmuş bir oyuncunun şampiyonluk yüzüğü takamadan gitmesine açıkcası üzüldüm. Yakışırdı o parmaklara bir şampiyonluk yüzüğü.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 teker teker gidio hepsi :([signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ofrff üzüldüm ya[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Koskoca Malone yüzüğü takamadı ama Mehmet Okur daha gencecik yaşında taktı. Demek ki neymiş? Star da olsan takımı şampiyon yapmana yetmiyormuş. Takım oyunu da önemliymiş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 utah lanetliydi, MJ laneti[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: LvL_Sabo, 12 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: spurs'e gelse şampiyonluk garanti oluyodu ama ben spurs'den soğuyacaktım oh be herif yüzüksüz gitti nası mutlu oldum, çirkef herif ya. ama stockton'a üzülmüştüm o ayrı malone efendi bi adam diilmiydi ya çok fazla izlemedim ama öyle bi izlenim bırakmış bende[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben cok küçükken malone un smaçları vardı hehe potayı kırıcak gibiydi adam , güle güle..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Karl Malone müyhiş bir profesyoneldi ama oyunu kadar attığı dirsekler de hep gündemdeydi chicago finallerinde rodmanla az kapışmamıştı yani çok efendi bir oyuncu değildi ayrıca en çok eleştirilen yanı da büyük maçların adamı olmamasıydı playoflarda performansı genelde düşerdi ama gerçekten büyük bir oyuncu idi stocktonla pick&rolleri durdurulamazdı
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 stockton&malone'lu günler unutulmaz.[signature][hline]jan d.
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İlk kez 1985’de lige adım atan ve 1987-1998 yılları arasındaki 11 sezonda sayı ortalaması 25’in altına düşmeyen, 1476 maçta da 10.1 ribaunt ortalaması tutturan Malone, 1996 yılında “NBA tarihinin en iyi 50 oyuncusundan biri” unvanını aldı. 575 DOUBLE DOUBLE, 8 KEZ SERBEST ATIŞ REKORU Malone ayrıca, lig maçları boyunca 575 kez “double-double” yapmış ve serbest atışlarda 8 kez lig rekoru kırmıştı. DİZİNDEN SAKATLANINCA 2003 yılında Utah Jazz’dan ayrılan Malone, Los Angeles Lakers’da sadece 1 sezon geçirebildi ve dizinden sakatlandıktan sonra bir daha forma giyemedi. 41 yaşındaki Malone’un kariyeri hiç şampiyonluk göremediği için istemediği bir biçimde bitse de ünlü basketbolcu, Utah Jazz’da oynadığı 18 yıl boyunca 19 milyon dolar ve son olarak Los Angeles Lakers’dan aldığı 1.5 milyon dolarla, kendisine azımsanmayacak bir servet yaptı. KAYNAK:NTVMSNBC.com
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu kariyere bir yüzük yakışırdı.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Lucas1, 12 Şubat 2005 17:57 tarihinde demiş ki: bu kariyere bir yüzük yakışırdı. :tup: sırf yüzük için 1 seneliğine sanıyorum 2 mil.$'a oynadı.[signature][hline]jan d.
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aman abi admın sanki paraya ihtiyacımı varrdı
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne biçim basketbol seversin tipinden laflar ediceksiniz biliyorum ama sormazsam içimde kalıcak ya. ben bu yüzük olayını bilmiyorum biri anlatabilir mi acep? bi de yüzük değerli bişey demek ki,mehmet okur nası alabilmiş bunu :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Öne çıkan mesajlar