Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 En son Open Office kullanmaktan yılıp, bu satılan şirket hesaplarından ben de aldım bir tane. Yalnız şöyle de bir durum varmış: "organization can access and process your data, including the interaction data, diagnostic data, and the contents of your communications and files associated with your Microsoft product and product accounts." Bu adamlar isterse benim word, excel vs. dosyalarıma erişebilir anlamı çıkar mı buradan? Bu tarz işler için aynı ağda olmak lazım diye biliyorum ben. Yetkili birine benzeyen abilere selam ederim. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 kapatmıştım ben onu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Bu hesap organizasyon hesabı gizlilik ayarlarını değiştiremezsiniz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 /summon robert_poche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 bana boyle bisey olsa virtual machine'e kurarim ona da kurulumdan sonra internet erisimi vermem boylece program istese de syncleyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Office kuruluydu bende, lisansını değiştirdim sadece. İlk iş zaten regedit'den office uygulamasının telemetrisini kapatıp, firewall'dan da internetini kestim. Ucuz etin yahnisi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar