roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Kriterlerim: - Ucuz olsun - Çalışsın - Kablosuz olmasa da olur - Birkaç adet kablolu bağlantısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 şunu kesin alma onu derim sadece: http://www.tp-link.com/au/products/details/cat-15_TD-W9970.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 bende o var :D düz modem işte ne sıkıntısını gördün? wirelessı dandik biraz sadece tplink modemlerdeki bw control olayı süper bu arada, özellikle 15-20+ üstü makinenin ip aldığında belli bir bloğun dl/up'unu kısınca güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 modemde bir bug vardı, Miscreated diye bir oyunun serverlarını listeleyince internet gidiyordu. FW getirdiler düzeldi çoklu tcmp sorgusunda gidiyor niyeyse lol. WiFi'si baya kötüydü, hem range hem performans. NetMaster vardı uydunet kullanırken bir kez wifide ping görmedim, bundayken sürekli 100+ spikerlar oluyordu. Değiştirdim herhangi bir sıkıntı yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 wifi baya kötü yan odadan stabil çekmiyoda ben ethernetten bağladığım için oyunda vs sıkıntı yok, o patlama olayı da ilginçmiş yaşamadım hiç tamamen hatta sinyal gitmesi dışında telekom kaynaklı 40 yılda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 600 dolarlık enterprise class access point'im var, kablosuzun hiç önemi yok. Sizde var mı fazladan onu soruyorum :) Ne bileyim bi tane fazla vardır, ucuza alırız falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-modem-seti-airties-5440-plus-airties-4340-501104970/detay bundan var. 60+bi paket malbuşa veririm. "neredeyse" hiç kullanılmadı, kutusu filan duruyo. bi haftadır range extender olarak kullanıyorum. neredeyse kısmı o. bi hafta bile olmadı bu postu atarken, biri gördüğünde bi hafta dolmuş olur. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Geç kaldın maalesef dostum, 300 liraya mal oldu bana malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar