Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical gidio.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet yarın sabahın 5 inde Trabzona gidiceğim.
Beni bi süre görebiyeceksiniz(eholeyy) ama orada bi bilgisayar bulursam kesin görüceksiniz:) (böhühü)
Sebeb:Ablam ders çalışıcak naşş olucam ben
Süre:2-3 gün
İyi yanı:Kafanızı dinliceksiniz.
Kötü yanı:Ben şantiyeye gidiceğim için(baraj sanırıım) günde patlatılan 1 ton dinabitin zıngırtılarını hissedicem:) ve jk2 den uzak kalıcam. Kalmasam bile taa trabzondan nasıl oynucam:)[hline]Make it Easy
Mesaj tarihi:
yaşasıııı....

ehem, nese görüşürüz sonra. iyi yolculuklar :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
Mesaj tarihi:
ulan herif gene patlayıcıların oraya gıdıyo TV den duyarsanız sasırmayın
Sayın seyirciler trabzonda yapılan hedohedo barajı Chemical lakaplı Doğa adlı bir genc tarafından patlatıldı genc su an fırarda ama takıp etmesı cok kolay polıs onu yakalamak ıcın yangınları ızlıyor kacarken her seyı tutusturuyormus[hline]Just as somethings can be right and useless
Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild Lead HC
armedendewild.frp-tr.net
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
aaa forumumuzda ufak maymun gidiyor :(
neyse aman dikkat et üşütme orada burada barajada çok fazla bakıcam diye düşme :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Yuh yok abi babam sıpaydırman şimdi tavanda izliodu beni daha demin klavyeye gözünden çapağı düşdü bi bakdım ana!! baba!?!
Aslında baba yok ve aslında ben Trabzona da gitmiyorum, sadece zihinsel olarak bi görüntü değişimi yaşıyorum ve aslındaa Trabzon da yok! o sadece bi veri gurubu ve aslındaaa ben bu matrixsin yazarını çok fena halde dövdüm![hline]Make it Easy
Mesaj tarihi:
Uyuyamadım:D zaten 5 e kadar uyumazsam yolda uyurum daha iyi hep öle yaparım zaten oraya varıncada sabah uyutmazlar(FIRE IN THE HOOOLE! *!Vırç* KrrruuuPRRKKOOOOOUURRMMMMMMMmMmmmmmmmm....
.
.
Hışşşşşşşşşşşşş[hline]Make it Easy
Mesaj tarihi:
Geri dönünce daha ağır başlı daha olgun bi chemical görmek nasip eyle Ya Rabbim.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
:)
valla bugün bende sabahlamayı planlıyorum :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:

Chemical
Simdi 2 - 3 gun senden kurtuluyoz he Eger biz seni ozleriz diye tatılı kısa tutuyosan Gerekyok yanı git eylenmenek bak ozlemeyiz seni
PS: saka bir yana İyi tatıller ve eylenceler[hline]*arkanda*

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bununda cablesi var galiba :)
paso nette..
neyse yükseklik korkun varmı kusmuk tobası al :-p
daha kahvaltı fln yapmıyıcanmı ben valla oyle cıkmazdım tutar fln :-p[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
bye bye ohhh

*!rahatlık yüzüne vurur*[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 09 June 2003 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adam trabzona gidiyor yalnız. bir de orada bizim temel'den ders alıp level atlamış olarak dönerse esas o zaman ayvayı yeriz :D[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
  • Yeni Oluştur...