sardalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 toplantilar icin starbucks'ta falan oldugumda kafenin white noise'unu filtreleyebilecek bir mic ariyorum, ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 mod mic'lara bakabilirsin, 4.0 olmasina dikkat et. yeni cikardiklari omni directional oldugu icin her sesi aliyor. unidirectional olmasi lazim, ses kalitesi daha kotu ama noise cancelling sagliyor. ben massdroptan unidirectional sunu almistim, pek bir farki yok kalite olarak. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-mini-mic/talk/1825010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yazilim da kullanabilirsin idareten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Üstüne sünger geçir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gürültüyü önlemiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Valla aksiyon kamerasının mikrofonun üstüne geçiriyorum, Rüzgar sesi baya kesiliyor. Ondan söyledim, Etrafta olan uğultu sesini büyük ölçüde keser diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar