Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herkesin önünde sölesin nolcak ki? tanımıyoruz görmüyoruz? nickname le geliyor yazıyor istanbuldayım der şanlıurfada çıkar? neyse ya konuyu dagıtmayalım sende haklısın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Dogmeat sonuna kadar haklı. Bu forumda intihar edip hortlayanlar, kız arkadaşı ölüp hortlayanlar, anası ölüp hortlayanlar, karısı ölüp hortlayanlar (yok nico nun karısı ölmemişti ama kürtaj olmuştu sanırım) vs vs oldu. Açılan konuların %99 unun yalan olduğu bi yerde dogmeat sallıyorsun deyince neden tepki veriyorsunuz ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tahtabacak utanıosum hmm. yinede bana karşı acık olan bir insana bende acık olrdum gerçek nicknle açsaydın bu topii adama bak iyi kötü bu kdar onemli bi şeyi paylaşıo bu toplumla der saygı duyarıdm sana gerçekten. hmm yine en baa dönelim evlilik kolay kurulan bir müessese değil. ciddi bir şey ve 2 taraf istemedikç.ede yürümez. bence gerçkten 2nizinde niyeti varsa her zorluğa göğüs gerebilrsinz ama çok fedakarlık yapmanız çok eşyi kaybetmeniz gerekebilri.2nizde bunları göze alamamışsınz bence. bundan sonra daha iyi tanı daha iyi sec güvenip birlikte olacaın insanları hoşuna gitsede gitmesede benim dieceklerim bunlardır.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çünkü yargısız infaz yapıyo adamın salladığı ortaya çıkarsa eğer neden salladın diye üstüne gidersin ama adam gelmiş burda önemli bişey anlatıyo kendince kimse buna karşı çıkıp da yok milf'miş yok bilmem neymiş diyemez. herkes haddini bilicek. adam kendi kendini ele veriyo 32 gündür burdaymış neden kale aliym ki bu söylediklerini diyo. ben de bu forumda az tanıdığım insan varken derdimi açıyodum anlatıyodum. ben yeri geldi internette random bulduğum birine de anlattım derdimi.. seni şahsen tanımayan insanlara olay anlatmak en güzelidir. çünkü tarafsız olurlar. çünkü genelde dinlerler. önyargıları yoktur. ama burda malesef arkadaşımızın önyargısı var sebebi? 32 gündür burda olması. bunun binbir türlü ihtimali var. şifresini unutmuştur bişey yapmıştır forgot password olayını bilmiyodur yeni account almıştır. veya yıllarca accountsuz okumuştur ama sonra ben de yazmak istiyorum diyip üye olmuştur ki ben onun msjlarını hatırlıyorum bundan önce de. gerçekten bu duyarsızlığa katlanamıyorum. burayı takip eden prodüktörler var şimdi bu çilekeş arkadaşı keşfettiler sesi de güzelse şarkıcı en olmadı aktör yapıcaklarmış benimle evlenir misin'e sokucaklarmış.. ünlü olcakmış hani aramızda popüler olmaya çalışıyo ya.. hey allahım ne kadar paranoyak ne kadar ön yargılısınız. böyle bir şey insanın aklına gerçekten zor gelir. birşeyin yalan olduğu kanıtlanmadan nasıl böyle davranabilirsiniz. bu konu kişisel'e de açılmış olsa sen oraya milf hunter wohooo yazıcaktın çünkü senin de belirttiğin gibi sen bu adamı kale almıyosun sebebi 32 günlük accountunun olması. hikayesine de inanmıyosun. sen sırlarını sadece en yakın arkadaşlarına anlatıyo olabilirsin belki buı adam tanımadıklarına anlatıp rahatlıyo. saçma sapan insanlarsınız gerçekten bıktırdınız beni şu madalya olayından da önyargınızdan da.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 +1 hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: navyamphs, 11 Şubat 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Açılan konuların %99 unun yalan olduğu bi yerde Bu gözle bakıyorsa burda işin ne? milletin yalan yazılarıyla eğlenmekmi? 99% muş...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gerçek nickliyede yalan söliebilr tabi. ama eğer uzun zamndır buralrda seviyeli takılan,doğru dügzün bir kullanıcysa ona daha rahat güvenebilrim. böyle gelince pek ciddiye alamıorum o kadar. hi br nedne olmadan bazı şeylere ulaşabileeini sanıp bu tür yalnları atan milyon tane pati user var etrafta farkındaysan.vede uzundur yalan sölie sölie gidiolar. bu arada sizi bilmem ama ben kimsenin yüzüne söyliyemeyeceğim bir şeyi bu forumlardada nicklerine karşı söylemem.siz söylüyorsanız o sizin sorununuz[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ciddiye almıyosanız gelip de buraya milf hunter wohoo diyemezsiniz doğru olma ihtimaline karşın kimsenin de duygularıyla oynayamazsınız hala haklı olduğunu savunuyo olman ilginç gerçekten[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dogmeat sen paranoyak olmuşsun hafif. şu tanıdığım güvendiğim insan mantığı yanlış bence. burası ne? yeni bir ortam? okulun kantini? yani burada insanlarla tanışıp gruplaşmak mı lazım? 3 gün önce gelmiş (fake olmayan) bir insan ile 5 senedir burda olan bir insana vereceğin cevap değişiyorsa bunun üzerinde biraz düşün derim. Yeni gelen bir insanın milletle kaynaşıp lafını dinletmesi için oraya buraya post atıp kendini alıştırmasımı lazım.. ama pati de var bu , yani sen değil çoğunluk bunu böyle yapıyor.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 xaer, seni tanıyman biri olayları senin gözünden ve senin koşullarınada değerlendiremez,senin onem verdiin şeyleri bielmez.oalylara hangi yönden bakması gerektiği bilemez. sen önüne gelene kişisel sorunalrını anlatıyorsan gercekten sorunlu bir insansın bence. kişisel bölmüne açsa yine mif yazacaımı nerden biliosun?nası biliosun?müneciimsin yada sadece ukalamısn? hmm bu arada istediimi derim,haddimi bilmesem sen bildirecekmisin?bildirebilrmisn? yeni gelen insan zamnala tanınacaktır 4-5 günde tanıyamasssın 3 günlük üyeyi tanımam,5 yıllık üyeyi tanırım bu kadar[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaslar konu biraz saptı ama ben de eklemeden gecemeyecegim.Bu siteye yaklasık iki hafta once kayıt oldum ve bir oyunla ilgili birseyler ararken denk geldi ve kayıt oldum.Baktım ki eski pepelek adminleri userları da burada.Ben de uc sene once staj donemimde kayıt olmustum oraya.Burada iki hafta olmasına ragmen bir cok post um war(hani o post kasma tabiri war ya artık post kasıcı olarak gorursunuz bu kadar kısa zamanda bu kadar post u orası sizin dusunceniz,bana gore onemli olan benim ne dusundugum bu konuda) ve bunların cogu da ilgilendigim oyunla ilgili olanlar.Ben kimseyi tanımasam da biri yardım istedigi zaman, o tanımadıgım kimselere yardım etmek istiyorum en azından bilgilerimi paylasmak istiyorum.Buradaki fake acc. olaylarını da gordum hatta uzun suredir burada olanların da fake acc. olusturdukları uzerne topiclerde yazılar var.Tabi guvenmek guvenmemek sizin elinizde.Eger birine guvenmiyorsanız onunla ilgili olan topic e yazmayabilirsiniz.Yazmayabilirsiniz diyorum cunku yazdıgınız zaman da dusunerek yazın.Dusunceniz de su olsun: eger bu adam benim dusundugum gibi degilse ve bunlar gercekse o zaman karsımdakini kırmıs olmaz mıyım?! Saygı icin yeni tanıdıgınız birine guvenmeniz gerekmez,o saygı guven kazanmakla dogru orantılı artar ya da azalır ve eger guveniyorsanız yanında sewgi de olusabilir.Soyledigimi uygulamak size kalmıs bu benim dusuncem.Tahtabacak, topic le biraz ilgisiz oldu ozur dilerim ama bu postlar burda gectiginden bunu da buraya yzma geregi duydum. herkese saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bana kalırsa ki bu benim düşüncem kimseyi alakadar etmez burda olmaması gereken bi üyesin. nolduğun kim olduğun da umrumda değil. selametle bu topice ve sana cvp yazmıyorum bundan böyle. @mrproblem. 15 gündür burda olmana rağmen 2 senedir aramızda olan bazı arkadaşlarımızdan çok daha olgun ve doğru fikirlere sahipsin teşekkür ederim[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 11 Şubat 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: harvester, 11 Şubat 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: navyamphs, 11 Şubat 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Açılan konuların %99 unun yalan olduğu bi yerde Bu gözle bakıyorsa burda işin ne? milletin yalan yazılarıyla eğlenmekmi? 99% muş... Aksini kanıtlayamacağın şeylerin doğru olduğunu savunma. Ben açılan "kız arkadaşım şunu yaptı, karım bunu yaptı, babam damdan atladı, ben camdan atladım, sevgilim öldü, hortladı, dedem bana bmw coupe aldı, internet cafe açtım" konulu topiclerin %99 unun yalan olduğunu söyledim. Çünkü bu konuları açan userlar sonunda bi yerlerde açık verip, dedikleriyle çeliştiler, yalanlarıın dozunu artırdılar vsvs. Bu yazıyı yazan arkadaşa da sen yalan söylüyorsun demedim, demem de. Çünkü pempe dizi yazılarını kaale alıp cevap yazmamayı öğrendim. Benim tepkim bu konuyu açan kişiye şüpheyle yaklaşan kişinin yerilmesineydi. Neyse, velhasılkelam, ne haliniz varsa görün.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bunu buraya yazınca rahatladınmı onu merak ediyorum?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gerçekten güzel bir hikaye kutlarım :).[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yasak a$klar heyecanlı olabilir belki..ama asla mantık yolundan çıkmamalı.bir kız olarak söylüyorum bunu.aşkımız sevgimiz hayatımız pahasına da olsa,bazen duyguları ve kalbinin sesini bi kenara koyup sadece mantığını dinlemek gerek.zaman herşeyin ilacıdır nasıl olsa,unutmayı da getirir zaman beraberinde.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet espiri baya güzel milf muhabbeti varsa kaşınan biri onuda kaşıyım akrabalarınızdan hazır girmişken muhabbete?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 11 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dövücekmisin? heh[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 özellikle rica etmemize ragmen hala aynı hata yapıyorsunuz. insanlara fake account diyerek yüklenmeniz yanlış, elinizde somut bilgide yok. kafanıza göre o fake, bu fake diye fırlıyorsunuz. ayrıca konu başlıgı ile birilerinin fake olmasının alakası nedir? sürekli olarak bu tarz polemikleri yaşamak istemiyoruz. dogmeat'i 1 haftalıgına uzaklastırıyoruz siteden. yeniden üye olarak devam etmek isterse, [email protected] adresine email atabilir. şimdi ve gelecekte, herhangi birinin fake olup olmadıgına dair yorum yapmak isteyen üyelerimizden iki kere düşünmelerini özellikle rica ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tam hede hödö.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hahahaha dogmeat ilk yoruma inanılmaz güldüm. bu arada hiç okumaya kasamadım ama evli ve çocuklu bi kadınla ilişki kurabiliyosan değer yargılarını gözden geçirmeni öneririm. kendini onun çocuğu yerine koy, ya da kocası yerine koy. edit: ay hala gülüyorum ya ahaha inanılmaz cuk oturmuş ve sondaki wohooo da süper bi efekt olarak espriye espri katmış ay ay ay hahahah. neyse, tahtabacak yapamıorum bırakamiyorum diye bahane yaratma kendine sakın.önce kendini düşünmemen gerek böle bi durumda. [signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 [Bu mesaj GeeM tarafından 12 Şubat 2005 06:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tahtabacak soruorum sana sırf aşkın için çocuguna katlanmak zorunda olmak mümkünmü? Öz baba gibi bakabilirmisin? O çocuğun aklını karıştırmak makul bir fikir olucakmı?Büyüdüğünde annem babamı sattı demicekmi?İşin içinde çocuk olunca kesinlikle fistan'ın dediği gibi taş kalpli olmalıydın.İlerde sen çocuğum olsun dediğinde üvey kardeş buna ne dicek acaba? Ailende buna karşıymış bence ne kadar zorda olsa bu olayı unutmalısın ve yoluna kaldığın yerden devam etmelisin.Yani üvey baba olmak çok zor.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRATHIYA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya iste arkadasim bu hikayenin bir masala donusmemesinin sebebi sensin be ya...ben senin yerinde olsam onu yalniz birakmazdim,iyyy neden adamlar bole olur her seyi ole bic tart...annem de der babam ne neder nolurrr...bir bir birrrr...ole icin sizlayip oturucana,telini kapaticana abi arasana kadini illa beraber olmak zorunda degilsin ki...destek ol,yaninda ol simdi kocasindan ayri cocuklu bir kadin pofff ne zor seyler yasiyodur onu cesaret ver...ay ay...ne acayip ya boylede kacmazki insan,kendinden nereye kacican telefonu kapatmaklada kurtulamazsin...yada cek kuyrugunu biraz ic gecer ne diyimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 I'll not carry the world on my shoulders[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben bırakmazdım sanırım. yaşamadan bilmek zor ama...[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar