Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Acil ihtiyaçtan dolayı satılıktır. Marvel'in elimdeki tüm Türkçe çizgiromanlarını ve romanlarını içerir. Iron Man Extremis hariç hepsi yüksek kondisyondur. Kutu içeriği: Çizgiromanlar: 54 Cilt -Iron Man : Extremis -Nick Fury's Secret War -New Avengers cilt 1 ve 2 -House of M -Captain America: Winter Soldier (İkili cilt yeni edisyon) -Civil War -Captain America: Civil War -Iron Man : Civil War -Death of Captain America cilt 1-3 arası -Invincible Iron Man cilt 1-8 arası -Secret Invasion -Mighty Avengers: Siege -Fear Itself -Avengers vs X Men cilt 1 ve 2 -X23 -Uncanny Avengers cilt 1-5 arası ve ek cilt -All New X Men cilt 1-4 arası (Marvel Now!) ve ek cilt -Guardians of the Galaxy cilt 1-3 (Marvel Now!) -Original Sin -Avengers & X Men : AXIS -Age of Ultron ve Rage of Ultron -Superior Spider-Man cilt 1 -Ms. Marvel cilt 1-3 arası (Marvel Now!) -Thanos Rising -Avengers cilt 1-2 (Marvel Now!) -New Avengers cilt 1 ve 2 (Marvel Now!) -Avengers: Time Runs Out cilt 1 -Infinity -Death of Wolverine -Iron Man cilt 1 (All New All Different) -Uncanny Avengers cilt 1 (All New All Different) Romanlar: 2 cilt -Kara Dul: Daima Kızıl -Iron Man: Düello İstediğim fiyat 560 lira. Kargo ücreti alıcıya aittir ve tekli satış/pazarlık yoktur. (cilt başına 10 liradan satıyorum zaten) Umarım arayan birileri vardır. Saygılarımla.
VartoluSadettinBey Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 300tl veririm. Satılmaz/fikrini değiştirirsen PM atabilirsin.
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Akuma niye satiyosun yav ben fatih iskenderundan hatirladinmi:) Bu aralar param yok ya yoksa kacirmazdim
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 akirafes said: 350 teklif. Şehir neresi? Hatay/İskenderun
VartoluSadettinBey Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 360TL diyorum. EFT yaparım kargoyu geçersin.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Bu vartolusadettin sağlam alıcı, 400 bile verir o sete. Bence daha aşağısına satma.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Acil ihtiyaçtan, tanesi 10 TL'ye satılan çizgi romana da pazarlık yapmayın be arkadaş.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ayın 10'u son satış tarihidir arkadaşlar, çünkü sonrasında alıcı çıksa da artık işime yaramayacak. Alıcı çıkmazsa ertesi gün konu kapatılsın lütfen.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 26 cilt kaldı, son fiyat karrgo hariç 175.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Satıldı, konu kapatılsın.
Öne çıkan mesajlar