-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kendisi Gelsin Yeter:D[signature][hline]*!çisini tutamaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kendi eliyle hazırladığı birşey olursa çok mutlu olurum, onun dışında varlığı hediye. gerçi 14 şubat kutlamayız biz o ayrı tabii.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Çok zoraki görünüyor 14 Şubat benim de gözüme... Gariplik elbette bende ama ne yapayım? İstemiyorum bir şey... 14 Şubat harici diğer günleri kutlayabilirim ama aynı vesile ile[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bi tane mmorpg almasını beklerim valla :D[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 12 Şubat 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Nanna, 12 Şubat 2005 03:27 tarihinde demiş ki: ben sevgililer gününde hediye alınmasını pek onaylamıyorum. bi çeşit düzenin dayatmasıdır bu. ne ben alırım. ne de bi şey beklerim +1[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: cintonick, 12 Şubat 2005 02:37 tarihinde demiş ki: kız arkadaşınızdan ne tur bi hediye beklersiniz ne gelmesini umarsınız...Fikirleriniz bazılarını aydınlatabilir hehe.. Kız arkadaşım yok saptım sapım sap kalacağım eheheh ama şöyle birşey isterdim herhalde: http://forum.paticik.com/view.php?id=113323 said: Skroce, 09 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: büyük alis veris magzasina gidiyor ordan gameshop bölümüne gitmis orda bizim WoW satis standdi acmis bilirsiniz bazen migros vs. yerlerde ürün tanitimi tarzi seyler olur.Kuyruga girmis saatlerce beklemis ben bu arada yataktayim yanagima bir öpücük kondurdu uyamdim ne göreyim yani basimda bir adet orginal World of Warcraft t-shirtü duygulandim aban t-shirt aldi dedim daha sonra elindeki kagidi bana uzatti bana WoW almisti elimdeki fis ile Cuma günü gidip oyunu alacam saat 9:30 da hayatımın sevgilisi böyle birşey olurdu herhalde :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 beni bundan sonra çıldırtmasın,delirtmesin,pisikopata bağlamasın bana yeter..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 içten bi şekilde Seni Seviyorum demesi benim için herşeye bedel..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hala anlamıyorum milleti nasıl bir sevgidir bu hediyeler fln. insanlara dayanamaz oldum 15dkdan sonra baygınlık geliyo resmen bide sevgili fln of of of biterim ben.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben bişi sitemiorum hatta ayrılsamda hedıe vermesemmı dıe dusunuorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kız arkm bana WoW alsa ayrılmam ondan:D ama kız ark yok dahaki ayrilmiyim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bana wow deilde accountunu alsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 wow alsa kızı bırakıp wow la çıkarsınız zaten[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montena Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bonecrusher haklı bende aynı hediyeyi istiorum hatta utanmadım söledim.. :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen: 0536 79448..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahh ahh hedie alıcak bi sevgilimiz yok ki hedie istesek :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sepultura konser bileti alırsa yerim onu..[signature][hline]! seek & destroy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 anlamlı olsun yeter, klasik bişey olmasın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Dwinz, 12 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: içten bi şekilde Seni Seviyorum demesi benim için herşeye bedel.. buda olabilir.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beni bi kere öpsün yeter...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar