Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz Nasıl Bi Hediye Beklersiniz ?...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Malumunuz onumuz sevgilililer gunu... erkek / kız arkadaşınızdan ne tur bi hediye beklersiniz ne gelmesini umarsınız...Fikirleriniz bazılarını aydınlatabilir hehe..

Lutfen önemli olan dusunmesi vb mesajlar atmayalım o malum bişe...[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Mesaj tarihi:
Hediye beklemem. Çünkü sevgililer günü, para kazanmak amacıyla tasarlanmış bir gün. Ben zaten sevgilim olan kıza, onun sevgilisi olarak her gün, her saat, her saniye hediye vermiş oluyorum. (megolomanlığın böylesi. :))[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
Birinden bi özür beklerdim.ama özrünü kabul etmezdim ama genede beklerdim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
çikolatadan hediyemi olur bea :) bende kar'ı çok seviyorum ama şimdi gidip kar paketleyecek hali yok yada kuşlarada özel bir hayranlığım var (bonecrusher ve herenistiaron biliyor :-)) , ama bana kuş almasını beklemem (aslın manyak bi hediye olur :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 12 Şubat 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
Diabloya sormuştum ben

:).yok psikopat degilimde.ben genede beklerdim cidden.zorda olsa kabul etmezdim özrünü...[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ne hediye isterdim... bi uçak bileti, bi de o bileti kullanabilmem için bütün hayatımın organize edilmiş olması. oyoyoy. daha güzel bi hediye düşünemiyorum bu aralar.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
zaten sevgililer haftası yaşamışım şurda , ne gerek var sevgililer gününe.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
  • Yeni Oluştur...