legandary Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 trt 1 de çıkan bir çizgifilm vardı adını tam hatırlayamıyorum küçük küçük robotlar ringlerde dövüşürdü hatırlayan varmı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 üff mütiş bir şeydi hastasıydım jumaru diye bir robot vardu mütişti virgül darbesi falan :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 roborun adı shmaro da olabilir sonra kasırga falan da vardı bi tanede bir kızın roboru vardı bişey gülüydü ama neydi hatırlayamaıyorum.bizim kahraman çok güçlüydü en son izlediğimde bi astranot robotla kapışacaktı sonra ne oldu izleyemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ehuh... hep aklımda zıplayıp duran minik robotlar. ama isimler falan kalmamış hiç...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 astranot robotla yaptığı savaşı bilen var mı bide ondan sonra devamı gelmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Evet bende hatırladım, ama adının hatırlayamadım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 zihin gücüyle ringde dövüştürülen robotlar tanıdık da virgül dönüşünü filan hatırlayan arkadaşın hdd bayaa genişmiş.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 zihin gücüyle kontrol edilmiyordu ki hepsinin koca koca kumandaları vardı sahipleri o kumandalardan kontrol ediyordu robotları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hmm ufak bir çocuk muydu başkahraman? yanında arkadaşı yardımcısı filan var? ya ben karıştırıyorum ya da benzer bir çizgi-film daha var, ne de olsa kontrol edilen robotları dövüştürme teması sayısız anime'de var.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kahramanımız küçük bir çocuktu ama yardımcısı varmıydı yokmuydu hatırlayamıyorum dizinin en başlarında robotumuz parçalanmıştıda çocuk baya bi ağlamıştı derken tamir edebildi o günden sonra robot sanki canlandı ne zaman çok zorlansa gözleri kıpkırmızı parlıyo ve iman gücüne benzer bir güçle rakibini dağıtıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 evet çok güzel bir seriydi bilgisyar kullaniyorlardi ama cocuklar hatta bizim cocugun makinasi o kadar iyi degildi falan bi süre sonra sokaklarda kapismaya basliyorlardi.[hline]arcane, 03 June 2003 tarihinde demiş ki: lapin diye türkçe bi balık var ve sazandan farklı benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 karamurat seriyi sonuna kadar izlemişmiydin ben en son astranot robotla kapışcağını biliyodum sonra ne oldu bilmiyorum izlediysen ve hatırladıysan yazarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sanshiro Plawres , izlemiştim ben de zamanında hatta CLAMPın Algelic Layer'i ondan hacıladığına inanırım.Bbende OGM olarak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar