Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekmi lise efsanesimi?

Overseer

Öne çıkan mesajlar

abicim zate normalde sigaraların çogu wiskisarapwe türevleriyle yıkanır tütünleri merak edenler LM alıp paketleriilk actıklarımda paketi koklayınca sarap kokusu alırlar merak eden denesin ayrıca heralde samsunun berbat bi tadı olmasının ve b..k gibikokmasının nedenıde tütününün suyla fılan yıkanıya olması olsa gerek :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

delikanlıysan kokain çek lafına çok sinirlendim. Saçma sapan konuşmayalım. Forumlarda henuz kişiliğine tam kavuşmamış ergenlik çağındaki arkadaşlarımız da var. Bu çağlarda insanlar genelde bişeye özenmek için can atarlar. Ona göre.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 12 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
delikanlıysan kokain çek lafına çok sinirlendim. Saçma sapan konuşmayalım. Forumlarda henuz kişiliğine tam kavuşmamış ergenlik çağındaki arkadaşlarımız da var. Bu çağlarda insanlar genelde bişeye özenmek için can atarlar. Ona göre.

:tup:[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

winston box ın şarapta dinlendirildiğini ben de duydum. hatta koklatmıştılar böle kafam girmişti kutunun içine bak bak şarap sen seversin ztn diye ama anlamamıştım bişi. doğrudur ama muhtemelen böyle bir şeyi sallamaları ne işlerine yaricak ki[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
ya sigara,uyuşturucu vs.
neden başlandıını anlamadıım şeyler
hadi 1-2 bardak zevk için,rahat uyumak için vs içki içilirde
sigara niye uyuşturucu niye?

biseylere baglanmak icin herhalde...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 12 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 12 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
abicim zate normalde sigaraların çogu wiskisarapwe türevleriyle yıkanır

Yeah sure.

Alexy bilen birine sor ögren bab bana ve bilgilerime inanmiyosan
.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Daha az önce ne güzel bir topic okuyup güldüm şimdi delikanlılık ile uyuşturucuyu bir araya sokanlar olduğunu görünce tepem attı.Benim bildiğim eskiden haksızlığa karşı gelen, düzgün adamlara delikanlı derlerdi.Artık değişmiş...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

al fiston box bitane mor ötesi ışıkta bak hatta diskoya falan gidersen orda bak üstünde lekeler var işte o da içkiye batırılışının kanıtı..gerçi ben şarap deil viskiye batırıldıını biliorum ama nese..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 11 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
biranın içine kül atalar onu biliyorumda
bunu ilk defa duydum

hakkaten niye kül atarlar o kadar delikanlıysan çeksene kokaini mariunayı
bende kolanın içine atarım :)[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HainPanda, 12 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
buarada marijuana kötü bişi denemeyin sakın 2 gün kendine gelemiyor insan..

o kadar basit değil. kalitesine tütüne katılma oranına ve en çok da kişinin kendi bünyesine göre değişir. good trip/bad trip olayı var.
gereksiz o ayrı.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...