Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bilgim var korkma klavyede öle yaziyorum :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu topic çekiyor beni boyna ya imdaakkk kitleyin şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abicim zate normalde sigaraların çogu wiskisarapwe türevleriyle yıkanır tütünleri merak edenler LM alıp paketleriilk actıklarımda paketi koklayınca sarap kokusu alırlar merak eden denesin ayrıca heralde samsunun berbat bi tadı olmasının ve b..k gibikokmasının nedenıde tütününün suyla fılan yıkanıya olması olsa gerek :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 delikanlıysan kokain çek lafına çok sinirlendim. Saçma sapan konuşmayalım. Forumlarda henuz kişiliğine tam kavuşmamış ergenlik çağındaki arkadaşlarımız da var. Bu çağlarda insanlar genelde bişeye özenmek için can atarlar. Ona göre.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Ancalagan, 12 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: abicim zate normalde sigaraların çogu wiskisarapwe türevleriyle yıkanır Yeah sure.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: NuKe, 12 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki: delikanlıysan kokain çek lafına çok sinirlendim. Saçma sapan konuşmayalım. Forumlarda henuz kişiliğine tam kavuşmamış ergenlik çağındaki arkadaşlarımız da var. Bu çağlarda insanlar genelde bişeye özenmek için can atarlar. Ona göre. :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benzinle yıkayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: -Wissy, 11 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: `$arap` hae? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 11 Şubat 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Ingilterede vardır bunlar. Bi halta benzemez. Türkiyede görmedim hiç. Şarapta dinlendirilmiş tütün vs. benim bildiğim winston da oyle çoğu sigara şarapta dinlendiriliyor.. ben boyle biliyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 siyanürle harmandla 100kat hızlandırırsın sigarayı.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yokmu kolada falan dinlendirileni :D[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:2x Server:Japko en alttaki server :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 winston box ın şarapta dinlendirildiğini ben de duydum. hatta koklatmıştılar böle kafam girmişti kutunun içine bak bak şarap sen seversin ztn diye ama anlamamıştım bişi. doğrudur ama muhtemelen böyle bir şeyi sallamaları ne işlerine yaricak ki[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki: ya sigara,uyuşturucu vs. neden başlandıını anlamadıım şeyler hadi 1-2 bardak zevk için,rahat uyumak için vs içki içilirde sigara niye uyuşturucu niye? biseylere baglanmak icin herhalde...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gençlik ne halde:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sigara saglığa zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belki tutunu bi içkinin içinde beklestesk sonra cıkartsak kurusa kagısda sarıp içsek olabilir[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Kendercik, 11 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 11 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:o kadar delikanlıysan çeksene kokaini mariunayı Maddiat meselesi herhalde ;) bayaaa delikanlılık[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 12 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: abicim zate normalde sigaraların çogu wiskisarapwe türevleriyle yıkanır Yeah sure. Alexy bilen birine sor ögren bab bana ve bilgilerime inanmiyosan .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 marlboronun şaraplamı viskiylemi ne harmanlandığını bende duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Daha az önce ne güzel bir topic okuyup güldüm şimdi delikanlılık ile uyuşturucuyu bir araya sokanlar olduğunu görünce tepem attı.Benim bildiğim eskiden haksızlığa karşı gelen, düzgün adamlara delikanlı derlerdi.Artık değişmiş...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bir paket winston al aç içini kokla mis gibi kırmızı şarap kokuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 al fiston box bitane mor ötesi ışıkta bak hatta diskoya falan gidersen orda bak üstünde lekeler var işte o da içkiye batırılışının kanıtı..gerçi ben şarap deil viskiye batırıldıını biliorum ama nese..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: blackchaos, 11 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki: biranın içine kül atalar onu biliyorumda bunu ilk defa duydum hakkaten niye kül atarlar o kadar delikanlıysan çeksene kokaini mariunayı bende kolanın içine atarım :)[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben marlboro ve camel in viski ile harmanlandığını duymuştum okadar.. buarada marijuana kötü bişi denemeyin sakın 2 gün kendine gelemiyor insan..[signature][hline]Sıkışırsak bilezikleri bozdururuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: HainPanda, 12 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: buarada marijuana kötü bişi denemeyin sakın 2 gün kendine gelemiyor insan.. o kadar basit değil. kalitesine tütüne katılma oranına ve en çok da kişinin kendi bünyesine göre değişir. good trip/bad trip olayı var. gereksiz o ayrı.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar